Google uygulamasından kastım, ekran görüntüsü fotoğrafında işâretlediğim Google adındaki uygulama. Ondan başka adı Google olan uygulama yok zâten. İşte o uygulama noble romda yüklü olmamasına rağmen sesli arama özelliği kullanılırken, orijinal romda ben o uygulamayı devre dışı bırakınca sesli arama özelliği kayboluyor. Noble romu ele alınca, sesli arama için Google uygulamasının şart olmadığı görülüyor. Ben, sesli arama özelliğinin çalışması için noble romda yüklü olan fakat orijinal romda yüklü olmayan başka bir uygulamanın olduğunu düşünüyorum. Fakat bu uygulamanın ne olduğunu bulamadım. Ayrıca diğer bir ekran görüntüsü fotoğrafında da görüldüğü gibi telefonumda Google Hizmetleri Çerçevesi dâhil bir sürü Google uygulaması ve toplamda en az 100 uygulama devre dışı. Fakat telefonu sorunsuz kullanabiliyorum. "O kadar uygulamayı devre dışı bırakırsan sesli aramayı tabi kullanamazsın" diyecek olursan, Google uygulaması hâriç bütün uygulamalar etkin iken bile sesli arama yine kullanılamıyor.