Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 7,187
Burada yazılanları okuyarak bizde tecrübe kazanıyoruz. Güzel rom bunu bende deneyeceğim.

Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor

• Beğen
Tepkiler: CaN
Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor
Bu uygulama ile gereksiz uygulamaları kaldirabilirsin kardeşim.

Ekli dosyalar

• System app remover root neede_v7.3.apk
    3.6 MB · Görüntüleme: 3
Dondurmakdan kastim package disabler tarzi silmeden komple devre disi birakmak hocam valla sende her soruma cevap veriyosun Allah razi olsun senden :)

• Beğen
Dondurmakdan kastim package disabler tarzi silmeden komple devre disi birakmak hocam valla sende her soruma cevap veriyosun Allah razi olsun senden :)
Aslında öyle bir uygulama da var .
Uygulamayı Türkçe yapıp Root izni ver ve istediğin Uygulamayı kaldırmadan DONDUR yani Devre dışı bırakabilirsin.

Ekli dosyalar

• App2SD Pro All in One Tool ROOT_v16.apk
    14.9 MB · Görüntüleme: 4
Merhaba arkadaslar Mustafa arkadasimizin kernelini kurdum fakat sarj hizli bitiyor gibi en iyi sarj suresi icin kernel ayarlarini nasil secmemiz lazim detayli anlatabilirmisiniz ?

• Beğen
Merhaba arkadaslar Mustafa arkadasimizin kernelini kurdum fakat sarj hizli bitiyor gibi en iyi sarj suresi icin kernel ayarlarini nasil secmemiz lazim detayli anlatabilirmisiniz ?
Bende durum gayet iyi sarj süresi cihazım Note 9
@xxmustafacooTR kardeşim Noble 2A da şarj için en iyi kernel önerin hangisi yada ayarlar vs.

Acaba kurarken ayarlarinimi yanlis yaptim stock olani sectim gerisinde herhangi bir degisiklik yapmadim devam dedim hep

• Beğen
TV bağlantısı güzel çalışıyor 4 1 yanı A2 rom

Ekli dosyalar

• 20230310_210059.mp4
    3 MB
  • Screenshot_20230310-210134_One UI Home.jpg
    Screenshot_20230310-210134_One UI Home.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 0
  • 20230310_210050.jpg
    20230310_210050.jpg
    108.5 KB · Görüntüleme: 0
Etiketler
android rom indir noble 2a noble 2a rom noble android 12 rom noble rom indir note 9 rom indir s9 rom indir samsung rom
Üst Alt