CaN 26/6/24 #98 kare4s' Alıntı: Birazdan deniyorum, şimdiden tşkler. Genişletmek için tıkla ... Deneyin bakalım hocam. Deneyip geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
kare4s' Alıntı: Birazdan deniyorum, şimdiden tşkler. Genişletmek için tıkla ... Deneyin bakalım hocam. Deneyip geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
CaN 24/8/24 #101 alakulu' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aslanetta' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
alakulu' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aslanetta' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
CaN 22/1/25 #107 Buraklord' Alıntı: 2b iyidir bu daha iyidir Genişletmek için tıkla ... Siz öyle diyorsanız öyle olsun hocam
Buraklord' Alıntı: 2b iyidir bu daha iyidir Genişletmek için tıkla ... Siz öyle diyorsanız öyle olsun hocam
tahagemici 25/1/25 #108 Yurt dışı cihazına 4.1 attım ancak şebekeyi bir türlü düzeltemedim 2.9 işe yarar mı acaba yardımcı olabilecek var mı ?
Yurt dışı cihazına 4.1 attım ancak şebekeyi bir türlü düzeltemedim 2.9 işe yarar mı acaba yardımcı olabilecek var mı ?