Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomNoble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
romun icinde ekli ama aktif etmek icin kod girilen bolgeye bagli degisen ozellikler oluyor. arama kaydi, tel/sms engelleme, kamera sesi acma kapama vs. gibi
Bản rom 2c này mod thêm phím chụp ảnh màn hình nữa như các Bản 3.6 nữa sẽ hoàn thành hơn bạn nhé. Mình thấy các chức năng đều OK.pin thì mình trưa để ý lắm bạn ạ. Thank you!
Bản rom 2c này mod thêm phím chụp ảnh màn hình nữa như Bản 3.6 nữa sẽ hoàn thiện hơn bạn nhé. Mình thấy các chức năng đều OK.pin thì mình trưa để ý bạn ạ. Cảm ơn!
2 gündür kullanıyorum ciddi bir soruna rastlamadım , özellikle batarya performansı çok dikkatimi çekti gayet stabil bi sürüm tek sorun aod de sarj olmuyorken bile sarj oluor ibaresi sanırım onun da home up ile bi fixi var ama ben kullanmadığım için pek önemsemedim..