Daha sonraki sürümlerde inşallah olacak diye ümit ediyoruz.bu roma da ön kamera düzelme yaması ne zaman gelir merakla bekliyorum
Daha sonraki sürümlerde inşallah olacak diye ümit ediyoruz.bu roma da ön kamera düzelme yaması ne zaman gelir merakla bekliyorum
ben bu romu yüklemek istiyorum ama yükleme adımlarını nasıl yapıcam ilk defa custom rom kuracağım bu indiridiğimiz dosyaları nereye atacağız twrpden nasıl açacağız bunun hakkında bana yardımcı olabileceğiniz bir video veya yazı varmıdır?Daha sonraki sürümlerde inşallah olacak diye ümit ediyoruz.
Konun içinde detaylı anlatım var. Video isterseniz YouTube da Noble Rom ile ilgili arama yapın kurulum videolari var.ben bu romu yüklemek istiyorum ama yükleme adımlarını nasıl yapıcam ilk defa custom rom kuracağım bu indiridiğimiz dosyaları nereye atacağız twrpden nasıl açacağız bunun hakkında bana yardımcı olabileceğiniz bir video veya yazı varmıdır?
Ben Noble 2B kullanmaya başladım şuan için en stabil ve en hatasız Noble Sürümü 2B diyebilirim.Noble 3.4 kullandım fakat ön kameraya geçince hata aldım. 3. parti programların bazılarıyla çözdüm bu durumu.Genel olarak stabil bir rom gayet güzel fakat gpu tarafında benim deneyimlediğim sentetik testlerde puan düşüklüğü oldu ayrıca psp emulatörde gpu 4 5 fps verince çok şaşırmıştım. Çeşitli kerneller flaşladım fakat hiç birisi düzeltemedi bu sorunu
Deneyimleriniz bizler için çok değerli hocam ?Teşekkür ediyorum bilgi için noble 2b yi deneyip deneyimlerimi aktaracağım.
sagolun hocam yükledim şuan testlerimi yapıyorum sonuçları ve değerlendirmemi iletirimDeneyimleriniz bizler için çok değerli hocam ?
Güle güle kullanman dileğiyle dostum...sagolun hocam yükledim şuan testlerimi yapıyorum sonuçları ve değerlendirmemi iletirim![]()
Sagolun hocam çok teşekkür ettimGüle güle kullanman dileğiyle dostum...
Genelde temiz kurulum her zaman iyi olur. Tavsiyem bu şekilde.3.2 üzerine kursam, çok sorun yaşar mıyımŞimdiden teşekkürler.