Evet hocam AP kısmında Odin ile cihaza TWRP yüklüyoruz.Bu arada sormayı unuttum, bu twrp zipi odin ile ap kısmından cihaza yüklüyorduk değil mi ?
Bende Note Seri cihazlar var. Aktif olarak kullandığım Note 8 Note 9 ve Note 20 Ultra.Öncelikle paylaşımlar ve açıklayıcı anlatımlar için teşekkürler. Note 9 var elimde ve vazgeçemiyorum. Pilini yeni değiştirdim bu rom ile dahada güzel olacak gibi. Kullanmaya devam..
Evet hocam AP kısmında Odin ile cihaza TWRP yüklüyoruz.
Ayrıntılar :
![]()
Nasıl Yapılır? - TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar
Bu yazıda, herhangi bir Android akıllı telefona TWRP kurtarmayı nasıl kurabileceğinizi göstereceğim . Bu kılavuzu takip ederek, telefonunuza PC ve root olmadan TWRP kurtarma kurabileceksiniz. Bir android cihazı rootlamak için bildiğiniz gibi ilk gereksinim Unlocked Bootloader'dır ve ardından...www.tkbilgin.com
Bende Note Seri cihazlar var. Aktif olarak kullandığım Note 8 Note 9 ve Note 20 Ultra.
Yanımda Note 9 ve Note 20 Ultra var sürekli kullandığım evet Note 9 gerçekten harika bir telefon kim ne derse desin Note 9 Efsane ?
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun bir şey olursa sorun elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.Teşekkürler hocam. Note 9 elime yeni geçti bi tanıdığım yeni cihaza geçince verdi. Samsungdan uzaklaşalı epey oldu unutmuşum. Teşekkür ediyorum..
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun bir şey olursa sorun elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Forum da yüklemeniz gereken Twrp dosyası var. Gerekli formatta. Konu ya da bakabilirsiniz.Hocam bu arada odin dosyanın .tar uzantılı olması gerektiğini söylüyor .zip dosyasını .tar uzantısınamı çevireceğiz nasıl olacak ? Epey uzak kalmışım samsungdan..
Konu 'TWRP 3.7.0_9-0 - Samsung Galaxy Note 9'
![]()
TWRP 3.7.0_9-0 - Samsung Galaxy Note 9
TWRP Dosyası özellikle Noble Rom kullanan kişilerin bu TWRP yi kurması gerekmektedir. Güncel olarak en son versiyor ekte sunulmuştur. TWRP kurma işlemi dikkat gerektiren bir işlemdir bunun bilincinde olun ve nasıl kurulacağı ile alakalı aşağıda bağlantısı verilen makalemize göz atmayı unutmayın...www.tkbilgin.com
Odin ile TWRP yükleyin ve artık gerisini TWRP den yapacaksınız yüklemeniz gereken tüm uygulamalar ve açıklama rom kurulumunda yazmakta hocam ? dikkatli okumanız yeterliTeşekkür ederim, uğraştırdım sizide. Bu twrp yi yükledikten sonra odin ile, twrp nin içinden mi geri yamalıyı kurmaktayız ?
Odin ile TWRP yükleyin ve artık gerisini TWRP den yapacaksınız yüklemeniz gereken tüm uygulamalar ve açıklama rom kurulumunda yazmakta hocam ? dikkatli okumanız yeterli