Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomNoble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Açıklamalar için teşekkürler, xda dan daha güzel derli toplu bi paylaşım olmuş. 2C romu çok sevdim ama bu da görsel olarak çekici geldi gözüme. Denemek için haftasonu kurabilirim ama sanırım yine 2C ye dönerim. Bakalım
Açıklamalar için teşekkürler, xda dan daha güzel derli toplu bi paylaşım olmuş. 2C romu çok sevdim ama bu da görsel olarak çekici geldi gözüme. Denemek için haftasonu kurabilirim ama sanırım yine 2C ye dönerim. Bakalım
Ben ülke dışında olduğum için şuan deneme şansım yok fakar bir ay sonra yeniden Türkiye de olacağım o zaman gerek 2C gerekse 3.x serisinin çoğunu deneyip gözlemlerimi aktaracağım.
- Derli toplu ve açıklayıcı olmasının sebebi herkez anlasın ve bisey ararkek konuyu okurken sıkılmasın diye hocam.