Benim de geçme niyetim var şuan 2C kuruluNoble Rom 3.8 romu kurdum, şu anda kullanıyorum. Ön kamera sorunu dahil sorunlar düzelmiş gibi. Noblerom 2C den geçtim stabillik olarak bi sıkıntı yaşatmadı.
Deneyelim bizde hafta sonu ozaman ..siz kurulumu nasıl yaptınız? kurulum bitince one uı 6 uygulamaları yükledinizmi ? varsayılan esaj uygulaması kurulumdan sonra geliyormu..Noble Rom 3.8 romu kurdum, şu anda kullanıyorum. Ön kamera sorunu dahil sorunlar düzelmiş gibi. Noblerom 2C den geçtim stabillik olarak bi sıkıntı yaşatmadı.
Henüz Noble 3.8 kurmadım şuan Noble 2C kurulu. Benim de niyetim bugün yarın yüklemek.Deneyelim bizde hafta sonu ozaman ..siz kurulumu nasıl yaptınız? kurulum bitince one uı 6 uygulamaları yükledinizmi ? varsayılan esaj uygulaması kurulumdan sonra geliyormu..
Temiz kurulum yaptım. Kurulumda programları kaldırma ve one ui 6 kurma yı da ekledim. Kurulum bitti, program kaldırma çalıştı ve oneui6 eklentileri kurmadan telefon kapanıp açıldı. Öyle olunca klavye bile gelmedi. Tekrar kuruluma girdim oneui6 yı kurdum klavye vs geldi. Ama google ı haritaları yine sonradan kurdum.Deneyelim bizde hafta sonu ozaman ..siz kurulumu nasıl yaptınız? kurulum bitince one uı 6 uygulamaları yükledinizmi ? varsayılan esaj uygulaması kurulumdan sonra geliyormu..
Kurulum talimatlarını güzelce okuyun ve dosyaları eksiksik yükleyin. Bisey olursa yeniden yazın buradan.Denemem lazim bunu basarilar dileyin ilk defa bi rom deneyecem
Ekleyeceğim son versiyonu denemek için biraz geç kaldım bu yüzden gecikti.Yeni versiyonu eklerseniz sevinirim hocam