Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir Noble Rom ile ilgili destek ve yardım sunuyoruz. Sizlerin güzel dönüşleri sayesinde Türkiye de Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Sersisine Android 12 - Android 13 sürümlerini kullanmanın keyfini yaşama imkanlarını sunmaya vesile oluyoruz.
Noble şuan son sürüm olarak 3.6 sürümünü kullanımda olduğunu sizlerde biliyorsunuz yakın zamanda Android 13 ve OneUI 5.1.1 versiyonu çıkacak bu yüzden dolayı şuan Noble 3.7 versiyonun çıkışı bu sürümünü çıkmasını bekliyor. Yakın zamanda OneUI 5.1.1 bir çok cihaza yayınlanmış olacak ve çıkacak olan Noble 3.7 sürümü OneUI 5.1.1 ile çıkacak. Böylece daha fazla yenilik ve daha fazla hata giderilmesi yoluna gidilecek. Aşağıda Rom yapımcılarından Alexis arkadaşımızın paylaşımını sizlere sunmak istedim.
Bizi üye olarak takipte kalmayı unutmayın. Yorumlarınız ile konuya katkıda bulunabilirsiniz...
CaN
Merhaba beyler! AlexisXDA burada
Umarım Noble ROM 3.6'nın tadını çıkarırsınız
S20 Ağustos yamalarını aldığından beri NOBLE 3.7 güncellemesini beklediğinizi biliyorum.
Ancak bu güncellemeyi atlayıp önümüzdeki haftalarda OneUI 5.1.1 güncellemesinin gelmesini beklemeye karar verdiğimizi duyurmak için buradayım, böylece ona daha fazla odaklanabilir ve daha fazla hatayı düzeltip yeni özellikler eklemeye çalışabiliriz
Umarım sorun olmaz, bu arada buradan bağış yaparak NOBLE projesine destek olabilirsiniz ❤
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
İyi günler millet ve sevgili Galaxy S9/Note9'umuzda Noble ROM'un keyfini çıkarmaya devam edin.