Maalesef hocam sonuç aynı
Eğer bu seferde olmaz ise Stok Rom odin ile yeniden yüklemeniz ve her şeyi sil baştan yeniden yapmanız gerekli hocam.Twrp yi sıfır olarak kurdum yamayı da yaptım hocam şimdi baştan deniyorum
TWRP üzerinden komple veri Biçimlendirme ve TWRP reset yaptınız mı?Maalesef hocam sonuç aynı
O zaman Stok Rom odin ile yeniden yüklemeniz ve her şeyi sil baştan yeniden yapmanız gerekli hocam.Evet hocam defalarca hemde
Rica ederim hocam. Olması için gerekli herseyi yaktık. STOK Romu yükleyiniz bir daha deneyin hocam.Çok sağolun hocam okadar uğraştınız olmayınca olmuyor geçekten sitenizde acaba stock rom var-mı android 10 türkiye
Ben Teşekkür Ederim hocam. Hayırlı Geceler kolay gelsin...Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum kolay gelsin hayırlı geceler dilerim
Bende sorun yok hocam Magisk den yapmanız gereken ayarların ekran videosunu paylaştım aşağıda onu yapıp cihazı yeniden başlatın.hocam iyi günler bu safetynet sorununu bir türlü çözemiyorum cihaz uygulamalarda rootlu mesajı veriyor binance roborock gibi uygulamaları açmıyor bunun çözümü var mı?
Bende sorun yok hocam Magisk den yapmanız gereken ayarların ekran videosunu paylaştım aşağıda onu yapıp cihazı yeniden başlatın.
Ekli dosyayı görüntüle 2915