Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhabalar şarj sürelerinizi merak ediyorum benim note 9 telefonum var pilini değiştirmeme rağmen 3 saatlik ekran süresini gçeeniyorum ve bu kernel nasıl yükleniyor
Kernel de ayarları kendinize göre yaparsanız şarj süresi çok ideal oluyor. Ben kendi cihazımda Noble Rom ve @xxmustafacooTR arkadaşımızın kernellerini kullanıyorum.
Diğer sürümlerde durum nasıldı kardeşim. Ben Genelde FH+ da kullanıyorum. Ekran Modu Doğal
Sarj olayına pek dikkat etmedim bunu aslında Telegram grubundan bi sormak lazım yapımcı kişilere.
Hocam merhabalar şarj sürelerinizi merak ediyorum benim note 9 telefonum var pilini değiştirmeme rağmen 3 saatlik ekran süresini gçeeniyorum ve bu kernel nasıl yükleniyor
Kernel de ayarları kendinize göre yaparsanız şarj süresi çok ideal oluyor. Ben kendi cihazımda Noble Rom ve @xxmustafacooTR arkadaşımızın kernellerini kullanıyorum.