Noble rom yebi güncelleme ile yakında bizimle 

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet aynen kardeşim. Yakındır bekliyoruz bizde sabırsızlıkla.Noble rom yebi güncelleme ile yakında bizimle
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şuan için yüklemedim. Bakalım ? yorumunu okudum kardeşim emeğine sağlıkOne Ui 5 Android 13 şuan NOBLE 3.0 BETA ile kullanılabilir durumda. Dün yükledim telefonuma. Fakat yüklemeden önce buradaki yorumuma bir bakın bence.
EyvALLAH kardeşim, bende teşekkür ederim. Bence yükleme ve biraz daha geliştirme yapılmasını bekle. Açıkçası keşke yüklemeseydim diyorum. ?Şuan için yüklemedim. Bakalım ? yorumunu okudum kardeşim emeğine sağlık
Ben Noble 3.0 henüz yeni ve beta olmasına rağmen yükledim ve iyi yapmadığımı düşünüyorum. Noble 2.9 daha performanslı ve kararlı olduğu için geri dönecem 2.9'a. Birden fazla aramadan neyi kast ettin anlamadım ve böyle bir şeyi hiç kullanmadım.Bilgi için teşekkürler, unutmayalım ki şuan memnun olduğumuz rom sürümü 2.9 bir çok güncelleme almış bi sürüm, 3.0 ise yeni. Yeni gelen sürümleri hemen yüklemeyi çok severim ancak 2.9 dan sonra 3.2 veya 3.3 beklerim die düşünüyorum.
Bu arada 2.9 da birden fazla aramayı birleştiren veya deneyen oldu mu bende biri hep kapandı sanırım bug olabilir .
Selamlar.
telekonferans için iki aramayı birleştirme, denedim ama olmadıBen Noble 3.0 henüz yeni ve beta olmasına rağmen yükledim ve iyi yapmadığımı düşünüyorum. Noble 2.9 daha performanslı ve kararlı olduğu için geri dönecem 2.9'a. Birden fazla aramadan neyi kast ettin anlamadım ve böyle bir şeyi hiç kullanmadım.
Bu özelliği hiç kullanmadım, o yüzden bilgim yok maalesef.telekonferans için iki aramayı birleştirme, denedim ama olmadı