Realme 11X için GCAM: İndirme Bağlantıları, Yapılandırmalar ve Kurulum Kılavuzu

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 226
gcam-for-realme-11x-1024x566.jpg

Google Kamera Nedir?​

Google Kamera, diğer adıyla GCAM, en iyi fotoğrafçılık kalitesiyle bilinen Pixel telefonlardaki en popüler uygulamadır ve kullanıcıların telefonlarında çarpıcı çekimler yapmasına olanak tanır. GCAM, daha iyi görüntü işleme özelliği nedeniyle gerçekten iyi çekimler yapıyor. GCAM'de herhangi bir resim çektiğinizde, ister insan ister doğa fotoğrafı olsun, çıktı sonucu doğala çok yakın olacak şekilde işler.

GCAM aynı zamanda en iyi portre ve düşük ışıkta fotoğraf performansıyla da tanınır. Pixel telefonlar için GCAM'de birçok özellik mevcuttur. Google Kamera, temel olarak Google tarafından özellikle Pixel telefonlar için geliştirilmiştir, ancak onu herhangi bir Android telefona yükleyebilirsiniz ve bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Android Telefonlar İçin GCAM​

Başlangıçta GCAM, Google tarafından özellikle Pixel cihazları için geliştirildi, ancak Google Kamera'yı her Android telefon kullanıcısının kullanabilmesi için taşıyan birçok başka geliştirici de var. Taşınmış Google Kamerayı herhangi bir Android telefonda kullanabilirsiniz ancak bunun için bir sonraki adımda daha sonra ele alacağımız bazı gereksinimler vardır.

İnternette Google Kamera için GCAM 8 sürümü gibi çok sayıda sürüm bulunmaktadır ve en son sürüm Shamim, BSG, Arnova, BigKaka vb. gibi çeşitli geliştiricilerin 8.8 sürümüdür. Bunları akıllı telefonunuzda deneyebilirsiniz ancak ondan önce gelin bir bakalım. GCAM'i bir Android telefona yükleme gereksinimlerine göz atın.

Realme 11X'e GCAM Kurulumu İçin Gereksinimler​

GCAM'in Realme 11X'inizde çalışması için bazı özel izinler gerekir. Telefonunuz bu gereksinimleri karşılıyorsa GCAM'ın en son sürümünü telefonunuza hatasız bir şekilde kolayca yükleyebilirsiniz. Android Telefonunuza GCAM veya Google Kamera yüklemek için lütfen Camera2Api'nin etkin olup olmadığını kontrol edin.

Camera2Api, Android Telefon kullanıcılarının telefonlarında Google Kamerayı kullanmalarına olanak tanıyan özel bir izin türüdür. Camera2Api'nin telefonunuzda etkin olup olmadığını kontrol etmek için uygulamasını indirin ve bu uygulamada bir test yapın. Size bazı sonuçlar gösterecektir. Eğer
  • Tüm sonuçları yeşil renkte gösterir; bu telefonunuzda Camera2Api'nin etkin olduğu anlamına gelir.
  • Tüm sonuçları kırmızı renkte gösterir; bu, Camera2Api'nin telefonunuzda etkin olmadığı anlamına gelir.
  • Sonuçların yarısını yeşil, diğerlerini kırmızı renkte gösterir. Ardından GCAM'i telefonunuza da yükleyebilirsiniz.
Ayrıca, yeni akıllı telefonların çoğunun üreticiler tarafından varsayılan olarak Camera2api etkinleştirilmiş olarak geldiğini unutmayın. Bu, Google Kamera'yı doğrudan indirip yükleyebileceğiniz anlamına gelir .

Yapılandırmalar Nelerdir?​

GCAM'de kendi zevkinize göre manuel olarak özelleştirmeniz gereken pek çok ayar mevcuttur, ancak Yapılandırmalar bunu fazladan çaba harcamadan yapmanıza olanak tanır. Yapılandırmalar, daha iyi fotoğrafçılık için kullanabileceğiniz, XML biçiminde mevcut, önceden tanımlanmış en iyi ayarlardır. GCAM için konfigürasyonları telefonunuza yükledikten sonra gerçekten güzel çekimler yapabilirsiniz.

Realme 11X Için GCAM'ı Indirin​

Google Kamera için çeşitli geliştiriciler mevcuttur ve hepsinin kendi GCAM sürümü vardır. Şu anda mevcut olan en son GCAM sürümü Google Camera 8.8'dir ve bunu Realme 11X telefonunuza yükleyebilirsiniz. İşte Realme 11X için bazı iyi GCAM bağlantı noktası bağlantıları. Bunları telefonunuzda deneyebilir ve zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Realme 11X İçin En İyi GCAM​

Bakın, Realme 11X için en iyi GCAM veya Google Kamera yok. Yukarıda farklı GCAM versiyonlarını paylaştık, tek tek deneyebilirsiniz. Her insanın farklı zevkleri vardır ve bu, Realme 11X'te farklı GCAM'lerden çekilen fotoğrafları ne kadar beğeneceğinize bağlıdır.

Realme 11X'e GCAM Nasıl Kurulur?​

Realme 11X'e GCAM kurulumu oldukça kolaydır. En yeni GCAM sürümlerini Realme 11X akıllı telefonunuza kolayca yükleyebileceğiniz bazı basit adımları burada bulabilirsiniz.
  • Yukarıda verilen bağlantılardan herhangi bir Google Kamerayı indirin ve telefonunuza kaydedin.
  • Şimdi indirilen dizini açın ve indirilen GCAM'a dokunun.
  • Tüm izinlere izin verin ve bu şekilde Realme 11X cihazınıza GCAM kurulumu yapabilirsiniz.
Ayrıca, birden fazla GCAM sürümü yüklemek istiyorsanız öncelikle mevcut yüklü GCAM'ı kaldırdığınızdan emin olun. Ancak o zaman bir sonraki GCAM uygulamasını Realme 11X telefonunuza yükleyebileceksiniz.
 

Benzer konular

Etiketler
gcam indirme bağlantıları realme 11x
Üst Alt