Root iyidir ama tehlikeli iş o yüzden bazen yapıyorum ama korkarak kullanıyorum.
Desperado 14/2/24 #11 Root iyidir ama tehlikeli iş o yüzden bazen yapıyorum ama korkarak kullanıyorum.
suleyman38 14/2/24 #12 xperia arc s ile başladı benim macera s3 ezik bi cihazdı lg g3 xda da manyak bi herif vardı g3 ü tavan yaptırdı..
xperia arc s ile başladı benim macera s3 ezik bi cihazdı lg g3 xda da manyak bi herif vardı g3 ü tavan yaptırdı..
z.turk30 12/7/24 #13 Note 3 n9005 ile bu maceraya atılmıştım ve bloatware uygulamaları sildiğimde kontrolün bende olması duygusu paha biçilemez
Note 3 n9005 ile bu maceraya atılmıştım ve bloatware uygulamaları sildiğimde kontrolün bende olması duygusu paha biçilemez
CaN 12/7/24 #14 z.turk30' Alıntı: Note 3 n9005 ile bu maceraya atılmıştım ve bloatware uygulamaları sildiğimde kontrolün bende olması duygusu paha biçilemez Genişletmek için tıkla ... Tam yetki tek yetki
z.turk30' Alıntı: Note 3 n9005 ile bu maceraya atılmıştım ve bloatware uygulamaları sildiğimde kontrolün bende olması duygusu paha biçilemez Genişletmek için tıkla ... Tam yetki tek yetki