Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy - Android 12 Sürümüne Sahip Cihazınızı Nasıl Güvende Tutabilirsiniz?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 759

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
20220731_125158.png

Bu yazımızda sizlere Samsung Galaxy - Android 12 mobil deneyiminizi nasıl güvende tutabileceğinizi anlatacağız .

Güvenli Bağlanın
Cafe yada Restoran gibi açık bir alanda olduğunuzda ücretsiz Wi-Fi'yi kullanmak isteyebilirsiniz. Ancak dikkatli olmanız ve katılmadan önce güvenli olduğundan emin olmanız gerekir. Samsung Galaxy - Android 12 cihazınızın Güvenli Wi-Fi modu, bağlantınızın güvenliğini korumaya yardımcı olur. Etkinleştirildiğinde, Wi-Fi internet trafiğinizi şifreler ve cihazınızın izlenmesini önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, Koruma faaliyetlerinizi istediğiniz zaman gözden geçirerek, Güvenli Wi-Fi'yi nasıl kullandığınızı makalemizden öğrenebilirsiniz.


Connect-securely-with-secure-wifi.png

Özel Olarak Paylaşın

Arkadaşınıza özel bir mesaj göndermek isteyebilirsiniz, ancak başka birinin görme şansını yüksek olduğunu unutmayın. Bu özel paylaşımlarınızı bahsedeceğim yöntem ile önleyebilirsiniz. Resimler, videolar ve belgeler dahil olmak üzere dosyalarınız şifrelenir ve bunlara kimin ve ne kadar süreyle erişebileceğini belirleyebilirsiniz. Blok zinciri tabanlı şifreleme teknolojisi sayesinde dosyalarınız yanlış ellere geçmeyecektir. Böylece daha güvenli veri transferi sağlamış olacaksınız.

Samsung-Galaxy-Private-Share2.png

Samsung Galaxy Güvenli Alan

Kimliğinizin veya kredi kartınızın fotoğrafını çekip, kolay erişim için telefonunuzda güvenli bir şekilde saklamak isteyebilirsiniz. Samsung Galaxy Android 12 cihazınız üzerinde bulunan Güvenli Klasör ile özel bilgilerinizi koruyabilirsiniz. Samsung Knox sayesinde gizli bilgileriniz akıllı telefonunuzda güvende tutulur. Kullanıcılar, PIN, Desen, Şifre ve Parmak izi gibi seçeneklerle Güvenli Klasör ile kendi kilit tiplerini sayesinde hızlı bir şekilde kurabilirler. Güvenli klasörü kullanmanızı tavsiye ederim.

Samsung-Galaxy-Safe-Space.png

Telefonunuzu Bulun

Bilgisayarınızdaki Find My Mobile web sitesini ziyaret ederek Find My Mobile ile telefonunuzun yerini hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Telefonunuz çevrimdışıyken bile mevcut konumunun bulunmasına yardımcı olur. Telefonunuzu yanlışlıkla evden uzakta bir yerde unuttuysanız paniğe kapılmanıza gerek yok. Cep Telefonumu Bul'u kullanarak telefonunuzu kilitleyebilirsiniz, böylece siz onu bulana kadar kimse kullanamaz.

Find-My-Mobile.png
 
Mesajlar
3
Tepkime
3
Puanları
3
Güzel anlatım olmuş güvenlik alanında gerekki konuları ele almış sın dostum eyvallah.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
Mesajlar
1
Tepkime
1
Puanları
3
Güzel anlatım olmuş arkadaş. Bi durum vardı onuda gördüm yazmışsın hallettim.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
Etiketler
android 12 galaxy güvenlik nasıl yapılır samsung wi-fi
Üst Alt