Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Cihazlarda Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Android 10 - Android 14)

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 1,139
1000044664.png

Bootloader Kilidi Kapalı Cihazlarda Rom, Root ve System Yapısal Değişiklik yapmak için uygulanacağınız hiç bir işlemi yapanazsınız. Bu yüzden dolayı OEM yani Bootloader Kilidini Açmanız Gereklidir.
🔰 Bootloader Kilidini Açma Yöntemi
20240407_060551.png
  • Ayarlar Telefon Hakkında Bölümüne gidin ve Derleme numaranızı bulun.
  • Artık bir geliştiricisiniz” ifadesini görene kadar derleme numaranıza 6 kez dokunun. Ekrana ufak bir bildirim gelecek zaten.
  • Daha Sonra Geriye gelin ve ekranın altında Geliştirici Seçeneklerini göreceksiniz buraya tıklayınız 》OEM Kilit açmayı etkinleştirin.
  • Telefonunuzu kapatın. Önemli Uyarı : Yedek Almayı ve Giriş Bilgilerinizi kaydetmeyi unutmayın. İşlemler veri kaybına neden olacak.
  • Bilgisayarınıza Odin indirin.
  • Samsung Galaxy Driverleri indirin ve kurunuz.
  • Odin Uygulamasını açınız. Cihazınızı USB-C kablosu ile Bilgisayarınıza Bağlayınız.
  • Vol + ve Vol - tuşlarını basılı tutun.
  • Cihaz İNDİRME MODUNDA açılacaktır.
  • Önyükleyicinin kilidini açmak için Vol + tuşuna uzun basın.
  • Yeniden Başlatma işleminden sonra Bootloader'ın kilidi açılır.
⚠️ UYARI : Bu işlemler verilerinizi silecek ve cihazınızı otomatik olarak yeniden başlatacaktır. Bunların farkında olun ve yedeklerinizi alınız.

Ekli dosyayı görüntüle 2799

Bootloader Kilidi Kapalı Cihazlarda Rom, Root ve System Yapısal Değişiklik yapmak için uygulanacağınız hiç bir işlemi yapanazsınız. Bu yüzden dolayı OEM yani Bootloader Kilidini Açmanız Gereklidir.

Ekli dosyayı görüntüle 2809
  • Ayarlar Telefon Hakkında Bölümüne gidin ve Derleme numaranızı bulun.
  • Artık bir geliştiricisiniz” ifadesini görene kadar derleme numaranıza 6 kez dokunun. Ekrana ufak bir bildirim gelecek zaten.
  • Daha Sonra Geriye gelin ve ekranın altında Geliştirici Seçeneklerini göreceksiniz buraya tıklayınız 》OEM Kilit açmayı etkinleştirin.
  • Telefonunuzu kapatın. Önemli Uyarı : Yedek Almayı ve Giriş Bilgilerinizi kaydetmeyi unutmayın. İşlemler veri kaybına neden olacak.
  • Bilgisayarınıza Odin indirin.
  • Samsung Galaxy Driverleri indirin ve kurunuz.
  • Odin Uygulamasını açınız. Cihazınızı USB-C kablosu ile Bilgisayarınıza Bağlayınız.
  • Vol + ve Vol - tuşlarını basılı tutun.
  • Cihaz İNDİRME MODUNDA açılacaktır.
  • Önyükleyicinin kilidini açmak için Vol + tuşuna uzun basın.
  • Yeniden Başlatma işleminden sonra Bootloader'ın kilidi açılır.
⚠️ UYARI : Bu işlemler verilerinizi silecek ve cihazınızı otomatik olarak yeniden başlatacaktır. Bunların farkında olun ve yedeklerinizi alınız.
Merhaba Cihazım Samsung SM-T807 Tablet indirme modunda açıyorum ön yükleme kilidini açmak için Vol+ tuşuna basılı tutuyorum ama herhangi bir işlem yapmıyor uzun derken ne kadar süre tahminen basılı tutmalıyım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: CaN
Merhaba Cihazım Samsung SM-T807 Tablet indirme modunda açıyorum ön yükleme kilidini açmak için Vol+ tuşuna basılı tutuyorum ama herhangi bir işlem yapmıyor uzun derken ne kadar süre tahminen basılı tutmalıyım teşekkürler
Max 2-3 saniye yeterli bocam zaten ekran değiştir işlem bitiyor ve cihaz yeniden başlıyor.

Max 2-3 saniye yeterli bocam zaten ekran değiştir işlem bitiyor ve cihaz yeniden başlıyor.
Cevapladığın için teşekkür ederim işte o dediğin olmuyor Bootloader inat etti :) bir türlü kalkmıyor uğraşım sürüm yükseltmek için şimdiki sistem marshmallow optimize hatası veriyor geç açılıyor şu video daki gibi sürüm yükselmek istiyorum bootloader e takılıyorum

• Beğen
Cevapladığın için teşekkür ederim işte o dediğin olmuyor Bootloader inat etti :) bir türlü kalkmıyor
Söyle bir yol deneyebilirsin dostum.
Odin dile yeniden STOK Rom u kurup işlemleri sil baştan yapmayı dene istersen.
USB Kablosu orjinal yada uyumlu olsun.
- Deneyip yeniden dönüş yaparsan çok sevinirim. Cihaz Snapdragon değil dir umarım 🙂

Söyle bir yol deneyebilirsin dostum.
Odin dile yeniden STOK Rom u kurup işlemleri sil baştan yapmayı dene istersen.
USB Kablosu orjinal yada uyumlu olsun.
- Deneyip yeniden dönüş yaparsan çok sevinirim. Cihaz Snapdragon değil dir umarım 🙂
çok kez fabrika ayarlarına sıfırladım odin ile farklı yükledim root ladım ama bir türlü düzeltemedim tek yol sürüm yükseltmek ondada bootloader e takılıyorum :) snapdrogan mı değilmi işte onu bilmiyorum menü de nerededir onuda bilmiyorum sanırım bu seride üretilen tabletlerin hepsi aynı işlemciyi kullanmıştır bu alttaki detayları epey de buldum Bu arada cihazda TWRP yüklü

İŞLEMCİ​

• Yonga Seti (Chipset)Samsung Exynos 5 Octa 5420
  • CPU Frekansı1.90 GHz
  • CPU Çekirdeği4 Çekirdek
  • Ana İşlemci (CPU)4x 1.9 GHz ARM Cortex-A15
  • 1. Yardımcı İşlemci4x 1.3 GHz ARM Cortex-A7
  • Grafik İşlemcisi (GPU)Mali-T628 MP6
  • GPU Frekansı533 MHz
  • CPU Üretim Teknolojisi28 nm
  • İşlemci Mimarisi32-bit

• Beğen
bu cihazda oem kilit seçeneği yok

Ekli dosyalar

• 1717068156539.jpg
    1717068156539.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 3
  • 1717068156493.jpg
    1717068156493.jpg
    140.9 KB · Görüntüleme: 3
  • 1717068156463.jpg
    1717068156463.jpg
    85.6 KB · Görüntüleme: 3
  • 1717068156393.jpg
    1717068156393.jpg
    235.1 KB · Görüntüleme: 1
Etiketler
bootloader kilit nasıl açılır oem kilit açma yöntemi samsung bootloader kilit açma
Üst Alt