Uygulama Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra Google Kamera [GCam 9.2 APK] indir ve Kurulum

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 382

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye
20231211_214919.jpg

Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra akıllı telefon için Google Kamerayı indirin ve Google tarafından sunulan yeni AI özellikleriyle bu cihazın kamera özelliklerinin kilidini açın. Kısacası Google Kamera, oldukça popüler bir kamera uygulaması olduğundan çoğu Android telefon için GCam olarak da bilinir.

Google Kamera uygulaması yalnızca Google Pixel telefonlar için yapılmış ancak resmi değildir veya günümüzde Android akıllı telefonların çoğuna aynı veya ekstra özelliklerle değiştirilmiş versiyonlar yüklenebildiğini söyleyebiliriz. Buradan Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra akıllı telefon için En İyi GCam'i en son sürümle indirebilirsiniz.

Google Kamera veya GCam Nedir?

Google Kamera, Google Pixel telefonlar için hazır bir Kamera uygulamasıdır ancak diğer Android kullanıcılarının aynı Google'ın yeteneklerini yükleyip kullanabilmesi için Google Kamera'nın resmi olmayan sürümleri üzerinde çalışan BSG, Shamim, Arnova ve Hasli vb. geliştiriciler vardır. Cihazlarındaki kamera.

Dünya çapında, cihazlarına önceden yüklenmiş olarak gelen Stock Camera uygulaması yerine Google Camera'yı kullanan çok sayıda Android kullanıcısı var, bu modlanmış Google Kamera sürümlerinin kurulumu tamamen güvenlidir ancak kurulumdan önce Camera2Api'nin etkin olup olmadığını kontrol etmek gerekir. ya da telefonunuzda değil. Telefonunuzda Camera2Api'yi nasıl kontrol edebileceğinizi öğrenelim.

Xiaomi Telefonlarda Camera2Api Nasıl Kontrol Edilir?

Kurulumu başlatmak için cihazınızda Camera2Api'nin etkin olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun; çünkü Google Kamera, Camera2Api olmadan herhangi bir Android telefonda kullanılamaz. Ayrıca bu Modların modern Snapdragon SoC'lerle uyumlu olduğunu unutmayın. Bazı sürümler bazı Exynos, Kirin ve Mediatek telefonlarda çalışır ancak genellikle sınırlamalarla çalışır. Cihazınızda Cam2Api'nin etkin olup olmadığını nasıl kontrol edeceğinize ilişkin adım adım kılavuz :
  • Camera2Api'nin etkin olup olmadığı nasıl kontrol edilir?
    • Cihazınıza Manuel Kamera Uyumluluğu uygulamasını indirin .
    • Uygulamayı indirdikten sonra açın ve gerekli tüm izinlere izin verin .
    • Tüm izinlere izin verdikten sonra sonuçları görmek için Başlat düğmesine dokunun.
》UYGULAMA :

InShot_20231212_091507769.jpg

Tüm adımları uyguladıktan sonra sonuçlarınızı yukarıdaki ekran görüntülerinde gösterildiği gibi kontrol etmeniz yeterlidir. Sonuçlar ilk ekran görüntüsüne benziyorsa Google Kamera'yı kullanmaya hazırsınız demektir ancak sonuçlar ikinci ekran görüntüsüne benziyorsa Google Kamera telefonunuza yüklenemez. İlk ekran görüntüsü Camera2Api'nin etkin olduğunu, ikincisi ise cihazda Camera2Api'nin devre dışı olduğunu gösterir.

İstisna: Cihazınız ilk dört sonucu yeşil ve RAW desteğini kırmızı olarak gösteriyorsa, GCam'i RAW desteği olmadan da yükleyebilirsiniz.

Stok Kamera ve Google Kamera

Çoğu Android telefondaki Stock Camera uygulaması, Şirket tarafından uygulama için optimizasyon yapılmaması nedeniyle çok kötü performans gösteriyor ancak Google Kamerayı aynı cihaza kurup bunları yan yana karşılaştırdığınızda farkı fark edeceksiniz. Google Kamera, tıklamanın ardından fotoğrafları ve videoları işlemek için Google'ın yapay zeka işlemesini kullanır. Renkler, gölgeler, vurgular, gece modu ve en önemlisi HDR işleme, Stok Kamera uygulamalarının çoğunun çok ilerisindedir. Stock ve GCam arasındaki farkı aşağıda görebilirsiniz:

InShot_20231212_091950924.jpgInShot_20231212_092036160.jpg

Google Kamera Nasıl Kurulur?​

Google Kamera, diğer uygulamalar gibi çoğu Android telefona kolayca yüklenebilen .apk dosyalarıdır. Google Kamerayı cihazınıza indirin ve aşağıda belirtilen adımları uygulamanız yeterlidir.

Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra için Google Kamerayı İndirin – Bağlantı
  • Google Kamerayı yükleme adımları:
    • Google Kamerayı cihazınıza indirdikten sonra, indirilen .apk dosyasını görüntülemek için herhangi bir Dosya Yöneticisi Uygulamasına gidin.
    • İndirilen dosyaya dokunun ve kurulum işlemini başlatmak için gerekli tüm izinlere izin verin.
    • Uygulamanın telefonunuza tamamen yüklenmesi birkaç saniye sürecektir.
Not: Bu sürümü yüklemeden önce cihazınızdan diğer herhangi bir GCam Modunu kaldırdığınızdan emin olun, çünkü kurulum sırasında çakışmalar yaratabilir ve kurulum hatasıyla karşılaşabilirsiniz.
 

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye

Sıkça Sorulan Sorular:

  1. Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'da hangi sürümü kullanmalıyım?​

    Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'nın yukarıda önerilen sürümünü indirip kullanabilirsiniz. Cihazınızda düzgün çalışması gerekir.
  2. Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'ya Gcam nasıl kurulur?​

    Bunlar tıpkı Android uygulamaları gibi .apk dosyalarıdır. Önerilen sürüm APK dosyasını indirdikten sonra herhangi bir dosya yöneticisi aracılığıyla yüklemeniz gerekmektedir.
  3. Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra "Uygulama yüklenemiyor" mesajını mı gösteriyor?​

    Bazen kurulum başarısız olur (“Uygulama Yüklenmedi”, “ayrıştırma hatası”, “kurulamadı” vb.). Olası nedenler ve düzeltmeler:
    – Zaten yüklü bir GCam'iniz varsa, yenisini yüklemeden önce onu kaldırmanız gerekebilir.
    – GCam uygulaması, telefonunuza yüklü bir sistem uygulamasından bir “paket adı” kullanabilir. Mod oluşturucu aynı güncellemenin farklı sürümlerini sağlıyorsa farklı bir paket deneyin.
    – GCam sürümü Android sürümünüzle uyumlu olmayabilir. Daha eski bir Android sürümü kullanıyorsanız daha eski bir GCam tabanı kullanmanız gerekebilir. Eski GCam'ler daha yeni Android sürümlerinde de çalışmayabilir.
    – Eski telefonlar genellikle 32 bit işlemciye sahiptir ve 32 bit Android kullanır. Google Kamera (ve Google Telefonlar) yıllardır yalnızca 64 bittir. 32 bit telefonunuz varsa bunun yerine GCam Go'yu kullanmanız gerekebilir.
    -İndirmede de sorun olabilir. Bir sorun oluştu ve dosya "bozuk". Kararlı bir bağlantıyla tekrar indirin.
    Çoğu durumda sorun, uygulama ile Android sürümü arasındaki uyumsuzluktan veya paket adı çakışmasından kaynaklanmaktadır.
  4. Gcam, Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'da açıldıktan hemen sonra mı çöküyor?​

    GCam'in açıldıktan hemen sonra çökmesinin birkaç nedeni vardır:
    – GCam donanımınızda çalışmıyor.
    – Kullandığınız sürüm farklı bir telefon için yapılmış.
    – Telefonunuz için yanlış ayarları kullanıyorsunuz.
    – Camera2 API'si telefonunuzda devre dışı bırakıldı.
    – GCam sürümü, kullandığınız Android sürümüyle uyumlu değil.
  5. Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'da fotoğraf çektikten sonra Gcam çöküyor mu?​

    Bunun olmasının birçok nedeni vardır, ancak çoğu zaman şunlardan kaynaklanır:
    Hareketli Fotoğraflar: Ne yazık ki bu özellik bazı telefonlarda sorunlara neden olmaktadır. Devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
    – Uyumsuz özellikler: Telefonunuzun kullandığı donanıma bağlı olarak işlem başarısız olabilir ve çökmeye neden olabilir: Sabre: Bazı sürümlerde “sabre”yi devre dışı bırakma ayarı bulunur. Ayrıntıları iyileştirmesi gerekiyor ancak Sony olmayan sensörlerde çalışmıyor. Bu durumda, onu devre dışı bırakmak çökmeyi çözecektir.
    Farklı bir GCam kullanın : Kullandığınız GCam sürümü telefonunuzla uyumlu olmayabilir. Daha iyisini bulmaya çalışın.
  6. Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'da GCam içinden fotoğraf/video görüntüleyemiyor musunuz?​

    Bazı GCam sürümleri, GCam içindeki fotoğrafları ve videoları görüntülemek için resmi Google Fotoğraflar uygulamasına ihtiyaç duyar. Uygulama yüklü değilse GCam vizöre geri döner.
  7. Ağır Çekim Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra'da çalışmıyor mu?​

    Ağır çekim, donanım sınırlamaları nedeniyle bazı Google Kamera Modlarında çalışmaz. Stok Kamerayı deneyebilir veya Google Play Store'da bulunan Açık Kamera uygulamasını tercih edebilirsiniz
 
Etiketler
gcam 9.2 apk indir samsung galaxy tab s9/s9+/s9 ultra google kamera samsung galaxy tab s9/s9+/s9 ultra google kamera kurulum
Üst Alt