Benim s9 da öyle olmuştu box tan efs patch gerekli.
CaN 6/3/23 #12 izzet4735' Alıntı: Benim s9 da öyle olmuştu box tan efs patch gerekli. Genişletmek için tıkla ... Evet genelde çözüm o şekilde Samsung Galaxy cihazlarda.
izzet4735' Alıntı: Benim s9 da öyle olmuştu box tan efs patch gerekli. Genişletmek için tıkla ... Evet genelde çözüm o şekilde Samsung Galaxy cihazlarda.
CaN 27/3/23 #14 Stk' Alıntı: Merhaba bende magisk adlı bir uygulama var ona tıklıyorum açılmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Magisk uygulamasını Ayarlar > Uygulamalar kısmında kaldırıp yeni versiyonunu kurunuz birde böyle deneyiniz.
Stk' Alıntı: Merhaba bende magisk adlı bir uygulama var ona tıklıyorum açılmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Magisk uygulamasını Ayarlar > Uygulamalar kısmında kaldırıp yeni versiyonunu kurunuz birde böyle deneyiniz.
S Stk 2/4/23 #15 Tek Bilgin' Alıntı: Magisk uygulamasını Ayarlar > Uygulamalar kısmında kaldırıp yeni versiyonunu kurunuz birde böyle deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... Magiske gets appsdan baktım güncelle yazıyor bende güncelliyeceğim
Tek Bilgin' Alıntı: Magisk uygulamasını Ayarlar > Uygulamalar kısmında kaldırıp yeni versiyonunu kurunuz birde böyle deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... Magiske gets appsdan baktım güncelle yazıyor bende güncelliyeceğim