Nasıl Yapılır? Windows’ta GPT-4’ü Ücretsiz Kullanma Yöntemleri – Adım Adım Rehber

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 258
    💬 Bu Konuya 1 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
103830.webp

Bilmeniz gerekenler​

• Copilot'un GPT-4 modeli artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.
  • Copilot'ın Yaratıcı ve Hassas modları neredeyse tamamen GPT-4-Turbo modelini kullanırken, Dengeli mod yalnızca belirli durumlarda GPT-4-Turbo'yu kullanır.
  • Windows'ta (veya web'de) GPT-4'ü ücretsiz kullanmak için, 'Daha Yaratıcı' veya 'Daha Hassas' modlarından birini seçmeniz yeterlidir.
Görünüşte cömert bir hareketle Microsoft, Copilot için GPT-4 Turbo modeline herkesin ücretsiz erişmesine izin veriyor. Artık bu özellik sadece Copilot Pro abonelerine özel olmayacak. Ancak GPT-4 Turbo varsayılan olarak etkinleştirilmiyor. İşte Windows'ta GPT-4'ü ücretsiz olarak nasıl kullanacağınız ve daha gelişmiş yapay zeka modelinden tam olarak nasıl yararlanacağınız.

Windows'ta GPT-4'ü ücretsiz olarak nasıl kullanabileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz​

Microsoft'tan Mikhail Parakhin, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, Copilot'ın ücretsiz sürümünde GPT-4'ün yerini alan GPT-4 Turbo'nun kullanıma sunulduğunu duyurdu.

104156.webp

Ancak, Copilot'ta yalnızca 'Yaratıcı' ve 'Hassas' modları GPT-4 Turbo'yu kullanır. Bu nedenle, copilot.microsoft.com adresindeyken, mutlaka Daha Yaratıcı veya Daha Hassas seçeneklerinden birini seçin. Aynı durum, tuşuna basılarak başlatılan Windows'taki Copilot için de geçerlidir Win+C.

1774356467492.webp

Mikhail'in aynı X başlığında daha ayrıntılı olarak açıkladığı gibi, 'Dengeli' mod yalnızca "belirli durumlarda" GPT-4-Turbo'yu kullanacak. Sadece birkaç hafta öncesine kadar GPT-4-Turbo'nun yalnızca Copilot Pro'ya özel bir özellik olduğu düşünüldüğünde, Microsoft'un bu cömertliğinin tam olarak neden kaynaklandığı sorusu akla geliyor.

Söylentilere göre OpenAI, bir sonraki model olan GPT-4.5 Turbo üzerinde çalışıyor olabilir; bu da ücretsiz kullanıcılar için GPT-4 Turbo'ya ani geçişin nedenini açıklıyor. Her durumda, hızlı gelişmelerin aynı hızla sıradan kullanıcılara da yansımasından memnuniyet duyuyoruz.

🤖 Yapay zeka araçlarını kullananlar için ilaç gibi rehber!​

Windows üzerinde GPT-4'ü ücretsiz kullanmak isteyen birçok kişi alternatif yollar arıyordu. Bu adım adım rehber sayesinde bütçe ayırmadan en güncel yapay zeka modeline erişebilmek harika bir kolaylık olmuş. Özellikle Copilot veya alternatif entegrasyonları merak edenler için nokta atışı bir anlatım.
Forumda arama motorlarından gelen kullanıcıların en çok işine yarayacak konulardan biri olmuş, adım adım anlatılması da çok net. Emeğinize sağlık!

• Beğen
Tepkiler: CaN
  • Etiketler Etiketler
    chatgpt windows gpt-4 ücretsiz kullanma gpt-4 ücretsiz windows openai ücretsiz yapay zeka ücretsiz
  • Geri
    Üst Alt