Uygulama Yön Tuşlarına Sahip Android Klavye Uygulamaları

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 202
1000049603.jpg

1. Microsoft SwiftKey – En Çok Özellik İçeren Android Klavye

Microsoft SwiftKey, yazma stilinizi öğrenen ve ona uyum sağlayan akıllı bir klavyedir. AI entegre edilmiş ilk akıllı telefon klavyelerinden biridir. Ayrıca çoklu dil desteği, emoji koruması, GIF'ler, yardımcı ok tuşları ve temalar sunar.

SwiftKey'in yön tuşları varsayılan olarak devre dışıdır; işte nasıl etkinleştireceğiniz.

Adım 1: Microsoft Swiftkey'i açın, Ayarlar sayfası gösterilecektir .
Adım 2 : Ok tuşlarını açmak için Düzen ve tuşlara dokunun.

1000049604.jpg1000049605.jpg1000049606.jpg

Adım 3: Yazmanıza izin veren herhangi bir şeyi açın ve alt tarafta ok tuşlarını bulabilirsiniz.

:xxxnasilyplr: Artıları

• SwiftKey'i tercihlerinize göre özelleştirin, örneğin Klavye düzeni, boyutu, teması vb.
  • Cloud Sync, cihazlar arasında verileri senkronize eder.
  • Microsoft Copilot entegrasyonu.

:xxxnasilyplr: Eksileri

• Kullanıcıların verilerini depolar, bu da bazıları için gizlilik sorunu olabilir.
  • Ayarlar ve özelleştirmeler bunaltıcı olabilir.
Fiyat: Ücretsiz

2. Gboard: Google Klavye – Minimal Tasarım

Eğer saf Android'i seviyorsanız ve akıllı telefonunuzda aynı tasarım dilinin yansıtılmasını istiyorsanız, GBoard tam size göre. Google ile aynı minimal tasarımı takip eder ve kaydırarak yazma, el yazısı, sesle yazma ve daha fazla özellik sunar.

Gboard'daki Ok Tuşları etkinleştirildi, ancak bunları kullanmak için onlara gitmeniz gerekir. Ayrıca, kurulduktan sonra klavyeyi değiştirdiğinizden emin olun.

Adım 1: Klavyenin sol üst köşesindeki Tüm Uygulamalar simgesine dokunun .
Adım 2: Ok tuşlarına erişmek için Metin düzenleme seçeneğine dokunun.

1000049607.jpg1000049608.jpg1000049605.jpg

Adım 3: Şimdi oklar istenilen yönde kaydırılabilir. Ayrıca içerik kopyalama ve yapıştırma için genişletilmiş bir bölüm sunar.

• Google Hizmetleriyle Entegrasyon (Arama ve Çeviri)
  • GIF, Sticker ve Jest yazma desteği.
  • Tahminleri iyileştirmek için kullanıcı verilerini toplar.
Fiyat: Ücretsiz

3. Çoklu Dil veya Klavye veya Tuş Takımı – AI Destekli Sanal Asistan

Bu klavye, yazarken ufak yazım hatalarını düzelten dahili bir kelime düzeltici içerir ve yazım hataları konusunda endişelenmeden daha hızlı yazmanızı sağlar. Ayrıca, uygun yanıtlar, hava durumu bilgileri vb. sağlamak için konuşmaları otomatik olarak algılayabilen bir AI motoru ve AI destekli sanal asistan içerir.

Adım 1: Yön tuşlarını kullanmak için klavyenin sol üst köşesindeki açılı ayraç simgesine dokunun.
Adım 2: Soldan ikinci simge olan düzenleyici simgesine dokunun.

1000049610.jpg1000049611.jpg

Adım 3: Artık istediğiniz yöne gitmek için okları kullanabilirsiniz. Ayrıca ok tuşları ve Kopyala ve Yapıştır gibi seçenekler için özel bir bölüm sunar, bu da çok kullanışlıdır.

• Hızlı yanıt için yapay zeka sanal asistan desteği.
  • GIF alışverişi yapın, Avatar oluşturun, vb.

• SwiftKey veya Gboard kadar olgun değil.
  • Yapay zekanın veri toplaması nedeniyle gizlilik riski.
Fiyat: Ücretsiz; Abonelik: Aylık 2,50$ ve üzeri

4. AI.Type Klavye – Dokunmatik Yüzey Sunar

AI.Type klavyesi, temalar, animasyonlu canlı stiller, çıkartmalar ve yerleşik yazı tipleri dahil olmak üzere bir dizi özelleştirme seçeneği sunar. Dahası, dizüstü bilgisayar dokunmatik yüzeyi gibi istediğiniz yönde gezinmek için ok tuşlarının yanında kullanabileceğiniz bir dokunmatik yüzeye sahip tek klavyedir.

Adım 1: Klavyeyi açın ve sol alt köşedeki sayı simgesinin yanındaki yazma simgesine dokunun.
Adım 2:
Ok tuşlarını etkinleştirmek için klavyenin sol üst köşesindeki dokunmatik yüzey simgesine dokunun.
Adım 3:
Artık listedeki diğer klavyelere göre çok daha fazla seçeneğe sahip ayrı bir bölümde ok tuşlarına erişebileceksiniz.

1000049612.jpg1000049613.jpg1000049614.jpg

• Kelimeler arasında, cümlelerin başında ve sonunda hızlı gezinme.
  • Metninizi bir dokunuşla yüksek sesle okuyun.

• Klavye olgun bir görünüme ve his uyandırmıyor.
  • Kelimelerin tutarsız büyük harf kullanımı ve kullanımı zor kaydırma özelliği.
Fiyat: Ücretsiz; Abonelik: Aylık 2,88$ ve üzeri

Etiketler
alternatif android klavye uygulamaları android klavye uygulamaları yön tuşuna sahip android klavyeler
Üst Alt