Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende yukarda çevap verdim hocam. Bakın şunu kesin kesin diyebilirim.
- Telefonunuzun başından erdem bir durum geçmediği sürece ve Marka Model uyumlu olduğu sürecedenilen adımları uyguladığınızda Custom Rom Yüklenmeme ihtimali YOKTUR.
Can Hocam En sonunda Extreme Nexus 2.6.1 rom u yükledim. Fakat üzerindek,i KarnelSU next ile rootu yapamadım .onu kaldırdım. Hata yaptım. Bunu nereden indirip tekrar nasil entegre edebilirim. ve root u nasıl aktif edebilirim. Tesekkürler Hocam...
Bendeki Stok Rom da en son yayınlanan Stok Rom. Zaten bu Custom Rom en güncel Stok Rom kurulu olması gerektiğini söylüyor kurmak için. Yüklenen son stok rom ile alakalı değil VBMeta Hatası hocam. Bir yerde bi işlemde eksik kalması demek rom...
Önceden atarken sıkıntı yaşamıyordum ancak bugün Note 20 cihazıma son güvenlik güncellemesi geldi. 2.6.1'in TWRP'sini atınca VBMETA hatasını verdi tekrar stock roma döndüm ama ben extreme roma geçmek istiyorum nasıl yapabilirim? Normalde böyle...