Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
📱 Akıllı Telefon (Smartphone) Nedir?
Akıllı telefon, yalnızca arama yapabilen basit bir cihaz olmaktan çıkıp, internet erişimi, gelişmiş işletim sistemleri, yüksek çözünürlüklü kameralar ve milyonlarca uygulama desteğiyle modern yaşamın merkezine...
⌚ Akıllı Saat (Smart Watch) Nedir? En Kapsamlı Rehber
Giyilebilir teknoloji dünyasında son yılların en büyük yeniliklerinden biri akıllı saatler oldu. Zamanı göstermenin ötesine geçen bu cihazlar, günlük yaşantımıza sağlık takibi, iletişim...
🖨️ 3D Yazıcı Nedir? En Detaylı Rehber
Son yıllarda teknolojik yenilikler arasında en dikkat çekenlerden biri 3D yazıcılar oldu. Geleneksel üretim yöntemlerinin aksine, katmanlı üretim mantığıyla çalışan bu cihazlar; sanayiden sağlığa, eğitimden...
Çoğu Samsung akıllı telefon kullanıcısı kişilerini Samsung Cloud'a kaydetme eğilimindedir. Ancak yeni bir telefon kullanmaları gerektiğinde, kişileri Samsung Cloud'dan nasıl aktaracaklarını merak ederler . Google hesabı Android telefonlar ve...
Android telefonunuz en son ne zaman Kurtarma moduna geçmekte zorlandı? Bilmeyenler için, Android Kurtarma (veya Kurtarma Modu), karmaşık sistem sorunlarını gidermeye, özel ROM'lar yüklemeye, Android cihazları biçimlendirmeye ve daha fazlasına...
Temel Düzeltmeler
5 GHz Wi-Fi kullanın : Bluetooth, sinyallerin çakışmasına ve sorunlara neden olabilen 2,4 GHz frekans bandını kullanır. Bu nedenle 5 GHz Wi-Fi kullanın.
Diğer cihazların bağlantısını kesin: Tüm Bluetooth cihazları aynı anda...
Denenecek Yaygın Düzeltme Yöntemleri
İnterneti devre dışı bırakın ve yeniden etkinleştirin – Android bildirim panelindeki mobil internet ve Wi-Fi geçişine dokunarak kapatıp tekrar açın. Alternatif olarak, Uçak Modu'nu kullanabilirsiniz .
Gmail...