Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KernelSU Next Nedir? Android Cihazlarda Root Yetkisi Kazanmanın Yeni ve Güçlü Yolu
Android dünyasında root erişimi denildiğinde uzun yıllardır akla ilk gelen araç Magisk oldu. Ancak son dönemde geliştiriciler ve ileri düzey kullanıcılar arasında...
Özel ROM'unuzda root erişimi elde etmenin birçok yolu vardır. ROM'u TWRP üzerinden yüklediyseniz, doğrudan Yükleme bölümüne gidip Magisk ZIP dosyasını yükleyebilirsiniz. Benzer şekilde, AOSP Recovery için sideloading en iyi çözümdür. Ancak...
🔧 ufak bir bilgilendirme ve uyarı
selamlar, başlığı görünce hemen konuya girdim ama teknik bir detayı hatırlatmak istedim. 😅
kilitli bootloader ile kalıcı ve stabil bir root erişimi (magisk veya kernelsu vb.) sağlamak güncel xiaomi ve oneplus...
Çin'de kilitli bootloader'a sahip OnePlus/Xiaomi cihazlarınızı root etmenize yardımcı olacak bir güvenlik açığı dolaşıyor. Bu daha çok kısıtlayıcı bir root işlemi olsa ve tüm süreç kendi başına oldukça riskli olsa da, yine de bahsetmeyi hak...
🙌 su -17 hatası son zamanlarda cihazda aşırı can sıkmaya başlamıştı. eline sağlık, çözüm adımları gerçekten çok net ve anlaşılır olmuş. magisk tarafında play integrity fix modüllerini sürekli güncellesem de bir süre sonra yine aynı hataya...
🔥 kilitli bootloader varken root atabilmek gerçekten android dünyasının kutsal kasesi gibi bir şey. oneplus 13 için böyle güncel bir yöntemin bulunması ve paylaşılması muazzam bir haber.
⚙️ eline sağlık, anlatım çok sade ve anlaşılır olmuş. en...
@AlpEren; Evet bunu zaten özellikle belirttim. Bir çok cihazda sistem uygulamaları farklılık gösterebilir. Kaldırılan uygulama cihazın açılmaması neden olabilir bu yüzden dikkat edilmeli.
Harika ve çok net bir rehber olmuş eline sağlık. Root atmadan o sinir bozucu üretici uygulamalarından kurtulmak kesinlikle telefonun nefes almasını sağlıyor. Özellikle "Success" yazısını ekranda görmek acayip rahatlatıcı bir his.
Yalnız yeni...
Bu konuyu yanlış yere açtığınız için gözden kaçmış hocam halen daha bu konu içerisinde bulunan bağlantıyı istiyor musunuz?
Ayrıca bağlantı nerede hata veriyor onuda bizimle paylaşırsanız ben konuyu düzenlerim.