Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Yöntem : Dokunmatik Ekranı Kilitlemek İçin Uygulama Sabitlemeyi Kullanın
Android'de telefon ekranını kilitlemek ve herhangi bir dokunuşu engellemek için yerleşik bir seçenek vardır. Bu özellik Uygulama Sabitleme olarak adlandırılır. Ancak...
Xiaomi Mi Health uygulamasına kalp ritim ölçer özelliği de eklendi. Artık telefonlardan ritim ölçülebilecek.
Akıllı saatler ve akıllı bileklikler yaygınlaşmadan önce, nabız ölçümü için akıllı telefonlardan yararlanılıyordu. Bazı modellerde...
MIUI 12 Ultra Pil Tasarruf Modu hakkında bilinmesi gerekenler ve modun kullanımı hakkında merak edilenler.
MIUI 12 ultra pil tasarruf modu, yeni işletim sisteminin en büyük sorunlarından biri olan pil sorununun önüne geçiyor.
MIUI 12...
Evet gayet güzel telefonda kulan istersen bilgisayarda kulan SD kar gibi bozuldu derdi yok işin bitince çıkar cebine koy cantana koy resimlerini uygulamalarını yanıda taşı tek birşey kaldı yarın twrp Fox kurtarma ile test edicem görüp...
S9 plus denedim orda sorunsuz çalışıyor poco x7 pro güzel calisiyor redmi note 11 test edicem zaten orda calisicak telefondan içine atılan zip ve APK dosyarini bozmuyor asla
Xiaomi cihazlarımızı ince ayarlıyoruz ve herhangi bir Xiaomi telefonun dahili belleğini artırmak için bu harika çözümü bulduk. Bu çözüm (eskisi gibi) de söz konusu hafızayı ödünç almak için bir SD kart kullanıyor, ancak uyarlanabilir depolamayı...
iPhone ekranınızı bir Android TV'ye yansıtmak, en sevdiğiniz videoların, fotoğrafların ve uygulamaların keyfini daha büyük bir ekranda çıkarmanıza olanak tanıyarak bir olasılıklar dünyasının kapılarını açabilir. Ancak, her Android TV...