Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🔥 kilitli bootloader varken root atabilmek gerçekten android dünyasının kutsal kasesi gibi bir şey. oneplus 13 için böyle güncel bir yöntemin bulunması ve paylaşılması muazzam bir haber.
⚙️ eline sağlık, anlatım çok sade ve anlaşılır olmuş. en...
@AlpEren; Evet bunu zaten özellikle belirttim. Bir çok cihazda sistem uygulamaları farklılık gösterebilir. Kaldırılan uygulama cihazın açılmaması neden olabilir bu yüzden dikkat edilmeli.
Harika ve çok net bir rehber olmuş eline sağlık. Root atmadan o sinir bozucu üretici uygulamalarından kurtulmak kesinlikle telefonun nefes almasını sağlıyor. Özellikle "Success" yazısını ekranda görmek acayip rahatlatıcı bir his.
Yalnız yeni...
🙌 su -17 hatası son zamanlarda cihazda aşırı can sıkmaya başlamıştı. eline sağlık, çözüm adımları gerçekten çok net ve anlaşılır olmuş. magisk tarafında play integrity fix modüllerini sürekli güncellesem de bir süre sonra yine aynı hataya...
🔥 kilitli bootloader varken root atabilmek gerçekten android dünyasının kutsal kasesi gibi bir şey. oneplus 13 için böyle güncel bir yöntemin bulunması ve paylaşılması muazzam bir haber.
⚙️ eline sağlık, anlatım çok sade ve anlaşılır olmuş. en...
Harika ve çok net bir rehber olmuş eline sağlık. Root atmadan o sinir bozucu üretici uygulamalarından kurtulmak kesinlikle telefonun nefes almasını sağlıyor. Özellikle "Success" yazısını ekranda görmek acayip rahatlatıcı bir his.
Yalnız yeni...
Bir keybox dosyası kullandıktan sonra yapmanız gereken ilk şey Play Bütünlük Durumunu kontrol etmektir. Keybox iptal edilmemişse üç testin tamamını geçer, geçici olarak iptal edilmişse Temel ve Cihaz testlerini geçer veya üç testin tamamını...
Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan...
Önyükleyici kilidini açmak beraberinde birçok sorun getiriyor. Bunlar arasında Play Bütünlük Testlerinin başarısız olması, Widevine Sertifikasının L3 seviyesine düşmesi [bu da DRM içeriklerini Full HD/1080P olarak yayınlayamamanıza neden olur]...
Bu konuyu yanlış yere açtığınız için gözden kaçmış hocam halen daha bu konu içerisinde bulunan bağlantıyı istiyor musunuz?
Ayrıca bağlantı nerede hata veriyor onuda bizimle paylaşırsanız ben konuyu düzenlerim.