Arama sonuçlarınız

1. CaN

Nasıl Yapılır? Android USB Sürücüleri Nasıl İndirilir ve Kurulur? (Tüm Cihazlar İçin Güncel Rehber)

Bu kılavuzdan, cihazınız için en yeni Android USB sürücülerini indirip kurabilirsiniz. Android cihazınızın kendisi birçok kullanışlı işlevle donatılmış olsa da, bazı görevler için bilgisayarınızdan yardım alması gerekir. Cihazınız ve bilgisayarınız arasında dosya aktarım sürecinden, cihazınızın...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Android Flash Tool ile Pixel Telefona Yazılım Yükleme Rehberi (Adım Adım Anlatım)

Bu kılavuzda, Android Flash Tool kullanarak Pixel cihazınıza yazılım yükleme adımlarını göstereceğiz. Cihazınıza yazılım yüklemek için üç farklı yöntem mevcuttur. Birincisi, cihazın Ayarlar menüsünden doğrudan güncellemeleri indirip yükleyebilen genel kullanıcılar içindir. İkinci yöntem ise stok...
  3. CaN

Program Fastboot Enhance Tool v1.4.0

Fastboot Enhance Tool Nedir? Nasıl Kullanılır? (ADB & Fastboot Rehberi) Android cihazlarla uğraşan herkesin yolu bir noktada ADB ve Fastboot komutlarıyla kesişir. Ancak komut satırı kullanımı birçok kullanıcı için karmaşık ve hata yapmaya açık olabilir. İşte tam bu noktada Fastboot Enhance Tool...
  4. CaN

Program Fastboot Enhance Tool

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Fastboot Enhance Tool - Bu araç sayesinde, normalde komut yazarak yaptığınız birçok işlemi tek tıkla yapabilirsiniz. Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  5. CaN

Program Android SDK Platform Tools - Windows 37.0.0 (Şubat 2026)

Android SDK Platform-Araçları, Android SDK'nın bir kullanıcısıdır. Bu araçlar arasında Android platformuyla düzeni oluşturan araçlar (başta adbve fastboot) yer alır. adb, Android uygulama geliştirme için gerekli olsa da uygulama geliştiriciler genellikle yalnızca Studio'nun yüklediği kopyayı...
  6. CaN

Program Android SDK Platform Tools - Windows

CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Android Platform Tools İndir – ADB ve Fastboot ile Telefon Kontrolü - SDK Platform Araçları Windows Uyumlu Sürüm Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  7. CaN

Nasıl Yapılır? Rootlu Android Cihazlara OTA Güncelleme Yükleme – Adım Adım Rehber

Bu eğitimde, rootlu Android cihazlara OTA nasıl kurulacağını göstereceğiz. Rootlu bir cihazın birçok avantajı vardır; Magisk Modülleri , Viper4Android ve LSPosed Framework'lerinin kurulumu da mümkündür. Ancak her şeyin iki yüzü vardır. Garanti kapsamının geçersiz hale gelmesi, SafetyNet'in devre...
  8. CaN

Nasıl Yapılır? Tüm Samsung Modelleri İçin TWRP Kurulumu - Odin ile Adım Adım Rehber

Bu yazıdan, tüm Samsung cihazları için TWRP Recovery'yi indirebilir ve ardından ODIN aracıyla kurabilirsiniz. Öncelikle, resmi TWRP kurtarma yazılımlarını listeleyeceğiz. Şu anda Samsung'un her cihazında resmi bir TWRP Recovery bulunmuyor. Bu durumda, bu cihazlar için gayri resmi sürümleri elde...
  9. CaN

Nasıl Yapılır? Frija Tool ve SamFW ile Samsung Stock ROM (Firmware) Nasıl İndirilir? [Güncel Rehber]

Bu kapsamlı eğitimde, Frija ve SamFW kullanarak Samsung stok yazılımını (ROM) indirme adımlarını göstereceğiz. Normalde stok ROM/yazılım indirme kılavuzlarına yer vermiyoruz. Bunun nedeni, birçok OEM'in yazılımlarını zaten resmi sitelerine yüklemiş olmasıdır. OnePlus, Google veya Vivo gibi...
  10. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung OEM Kilidi Açma Sorunu (OEM Kilidi Yok) Nasıl Çözülür? Güncel Rehber

Bu kılavuzda, çeşitli Samsung cihaz ve tabletlerinde eksik olan OEM kilidini nasıl açacağınızı göstereceğiz. Güney Koreli şirketin cihazları son kullanıcılara çok şey sunuyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen S21 serisi bile oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı. Aynı şekilde, Note serisi de zengin...
  11. CaN

Nasıl Yapılır? Tüm Samsung Telefonlarda Bootloader Kilidi Açma Rehberi (Yeni VaultKeeper Yöntemi)

Bu eğitimde, herhangi bir Samsung cihazında bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Üretici firma, yazılım güncellemeleri yayınlama konusunda önemli ilerleme kaydediyor. OneUI 2.0'dan 2.5'e ve şimdi de 3.0'a kadar (önceki performanslarına kıyasla) takdire şayan bir ilerleme kaydetti...
  12. CaN

Program Windows 11 Fastboot Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (ADB & USB Driver Kurulum Rehberi)

Bu kılavuzda, Windows 11 bilgisayarınıza Fastboot Sürücülerini (Android Önyükleyici Arayüz Sürücüleri olarak da bilinir) yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme söz konusu olduğunda, Fastboot şüphesiz en önemli moddur. Cihazın önyükleyicisinin kilidini açmaktan, özel bir ROM yüklemeye...
  13. CaN

Yardım Extreme Nexus rom Hk.

Bu durumda iki farklı şey var ve birbirinden ayırmak lazım: ADB sideload sırasında terminalde görünen hata TWRP içindeki mount hataları Eğer TWRP sonunda gerçekten “Successful” yazdıysa, ZIP büyük ihtimalle kurulmuştur. Özellikle şu hata: adb: failed to read command: No error<br> çoğu zaman...
  14. CaN

Nasıl Yapılır? Xiaomi/Redmi/POCO Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Adım Adım Güncel Rehber)

Rica ederim efendim. En anlaşılır bir şekilde güzel bir konu yayınlamak istedim. Bootloader olayı bazen kafa karıştırıyor güzel bir konu olduğunu düşünmenize sevindim.
  15. CaN

Nasıl Yapılır? Xiaomi/Redmi/POCO Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Adım Adım Güncel Rehber)

Bu kılavuzda, herhangi bir Xiaomi/Poco/Redmi/Mi cihazında bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Uygun fiyatlı cihazlar arasında kendilerine oldukça iyi bir isim yapmış olmalarının yanı sıra, bu cihazlar her zaman özel yazılım geliştirme alanında en dikkat çekici oyuncular arasında...
  16. CaN

Nasıl Yapılır? Android Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Tüm Marka ve Modeller İçin Güncel Rehber

Teşekkür ederim. Genellikle detaylı anlatmaya özen gösteriyorum.
  17. CaN

Nasıl Yapılır? Android Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Tüm Marka ve Modeller İçin Güncel Rehber

Bu kılavuzda, Android cihazınızda bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme alanına adım atmayı planlayan teknoloji meraklılarından biriyseniz, sizi bekleyen çok sayıda ince ayar var. Özel ikili dosyaları yüklemekten çok sayıda modifikasyona, özel ROM'ları yüklemekten...
  18. CaN

Nasıl Yapılır? Google Fotoğraflar’da Sınırsız Depolama Alanı Açma Yöntemi (Root Gerektirir)

Şahsen benim en sevdiğim yöntem bu oldu. Bu yöntemde, cihazımızı Pixel cihazlardan birine dönüştürüyoruz. Ardından tek yapmanız gereken mevcut Google kimliğinizle giriş yapmak. Bunu yaptığınızda, Google hesabın artık bir Google Pixel cihazıyla ilişkilendirildiğini belirleyecek ve hesabınız...
Geri
Üst Alt