Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Bende kurdum dün. Siteye ekleyeceğim konusunu.
  2. CaN

Yardım Samsung Galaxy s9 plus

Bahsettiğiniz sorun ile ilgili görüşlerimi bildirdim hocam. Bir yerde yapacağınız en ufak bi yanlış işlem bu sorunlara sebep oluyor.
  3. CaN

Noble Rom 4.2 Samsung S9 Plus Hakkında

Yıllardır Noble Rom Kullanıyorum Note 9 cihazım da Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Şunu yapabilirsiniz; Önce En son çıkan Stok Romu cihazınıza yükleyin. Sonrasında Noble Rom 4.2 yükleyin. Temiz kurulum yapın yani silinmesi gereken her şeyi silin bunun kurulum adımları konuda mevcut. Eksik...
  4. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Vip yazan dosya linklerini yeniden düzenliyorum hocam. En kısa zamanda aktif olacak.
  5. CaN

Nasıl Yapılır? Windows 10 ve Windows 11'de Görev Yöneticisi Açma Yöntemleri

Görev Yöneticisi, sürümü ne olursa olsun Windows'ta en sık kullanılan programlardan biridir. Şu anda çalışan programları ve CPU, RAM, grafik kartı, sabit disk ve Windows işletim sistemindeki işlemler gibi kaynak kullanımını görüntüleyen bir araçtır. Görev Yöneticisi, yanıt vermeyen programları...
  6. CaN

Nasıl Yapılır? Windows Dizüstü Bilgisayarınıza RAM Nasıl Takılır?

Dizüstü Bilgisayarınızın RAM'ini Nasıl Yükseltirsiniz? Dizüstü bilgisayarınızda fazladan bir RAM yuvası varsa , mevcut RAM kapasitesini yükseltmek için bunu kolayca kullanabilirsiniz. Uyumlu RAM'e sahip olduğunuzda, dizüstü bilgisayarınızı kapatın ve güç kablosu dahil tüm çevre birimlerini...
  7. CaN

Nasıl Yapılır? Windows Dizüstü Bilgisayarınızın RAM'i Nasıl Yükseltilir?

Windows Dizüstü Bilgisayarınızın RAM'ini Yükseltmeli misiniz? Dizüstü bilgisayarınızın performansı düşüyorsa veya bellek yoğun uygulamaları çalıştırmak istiyorsanız, dizüstü bilgisayarınızın RAM'ini yükseltmeyi düşünün. Bunu yapmak için, dizüstü bilgisayarınızın kullanılabilir RAM...
  8. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Rica ederim güle güle kullanın hocam. Deneyimlerinizi de bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  9. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

Bu konunun eklerinde bütün dosyalar var hocam. https://www.tkbilgin.com/forum/konu/samsung-galaxy-note-20-ultra-rom-sm-n985f-sm-n986b-android-14-oneui-6-0-vulcan-rom-versiyon-1-1-0.72395/
  10. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

Cihazınızda Virüs Uygulaması Kullanmanızı Tavsiye etmiyorum. Hem Cihazınızın aşırı yavaşlatır hem internet hem cihaz genel olarak yavaşlar. Bu tip uygulamalarıda Virüs olarak görmesi normal çünkü kollarıyla oynanmış uygulamalardır.
  11. CaN

Rica ederim deneyip bilgi verirseniz çok sevinirim. Yakın zamanda Vulcan 2.1 sürümü çıkacak ondada hata düzelmesi ve batarya güncellemesi olacak.
  12. CaN

Stok Rom dan Sonra VulCan 2.0 temiz kurulum yapın. Root olmadan VulCan Uygulaması çalışmaz KernelSu yada Magisk yüklemeniz gerekli.
  13. CaN

Aşağıdaki Resimde gösterdiğim dosyayı yüklemeniz durumunda sorun çözülecektir.
  14. CaN

Evet VulCan 2.1 yakında çıkacak hatalar vs giderilmiş olacak.
  15. CaN

Çözüldü custom rom tavsiye??

Note 9 Cihazımda Noble 4.2 Kurulu Note 20 Ultra Cihazımda ise VulCan 2.0 Kurulu Her iki Rom dan da memnunum Root ile kullanıyorum, Gereksiz uygulamaları vs kaldırıyorum gayet güzel oluyor.
  16. CaN

Çözüldü custom rom tavsiye??

Bende çok uzun süre Noble 2C kullandım. Gayet güzel ve stabil olarak çalışıyor.
Üst Alt