Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Bende şuan için denin dediğin sorun yok hocam. Hatta hiç bir Noble Rom da böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Temiz kurulum yapıyorum her seferinde genellikle sorun ile karşılaşıyorum.
  2. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Yorum yaptıktan sonra ilk konu sayfasına geçtiğiniz zaman link açılmış olacak.
  3. CaN

Ben Noble 4.2 sürümünden memnunum şarj olayıda gayet güzel şuan için.
  4. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

Kurulu daha basit aslında. Odin den işi hallediyorsun sonrası resimlerde var TWRP de is bitiyor.
  5. CaN

Nasıl Yapılır? Microsoft Excel'de "Bu Eylemi Tamamlamak İçin Yeterli Bellek Yok" Hatasına Yönelik 4 Çözüm Yöntemi

Excel'de Dinamik Veri Değişimi (DDE) seçeneği etkinleştirildiğinde, diğer uygulamaların elektronik tablolarınızdaki verilere erişmesine ve bunları güncellemesine izin verir. Ancak, bu DDE etkileşimleri bazen Excel'i dengesiz hale getirebilir ve belleğin tükenmesine neden olabilir. Bu nedenle, bu...
  6. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Rom | Android 14 OneUi 6.1 - VulCan Rom Versiyon 2.0

⚠️ Uyarılar : - İşlemleri Yaptıgınız cihazda İMEİ işlemi varsa başlamadan durun. Çünkü imei işlemi görmüş cihazlarda sonrasında sıkıntılar olur ve cihazınızın imei numarası zarar görür arama vs yapamazsınız. Çihazınız şebeke kapsamı dışında kalır. @Luphaestus Sonsuz Teşekkür Ederim, Böyle...
  7. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran: VulCan Rom v2.0 - Android 14 One UI 6.1 Versiyonu • VulCan v2.0 - indir
  8. CaN

Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır...
  9. CaN

Umarım sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilirsiniz hocam. Açıklama ve kurulum adımlarına dikkat etmeniz yeterli olacak.
  10. CaN

Uygulama Google Camera 9.2

Kontrol edip bilgi veriyorum hemen hocam.
  11. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Thank you, Noble 4.2. You can comment under the topic.
  12. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Ülke dışındayım yarın inşallah yayınlayacağım hocam.
  13. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Download links are also available in the topic. The rom maker does not want the links to be duplicated.
  14. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Yanlış yükleme adamlarından dolayı bu hayatı alırsınız.
  15. CaN

Rom Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

I try to answer every question you have, but you always say nonsense.
Üst Alt