Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende şuan için denin dediğin sorun yok hocam. Hatta hiç bir Noble Rom da böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Temiz kurulum yapıyorum her seferinde genellikle sorun ile karşılaşıyorum.
Excel'de Dinamik Veri Değişimi (DDE) seçeneği etkinleştirildiğinde, diğer uygulamaların elektronik tablolarınızdaki verilere erişmesine ve bunları güncellemesine izin verir. Ancak, bu DDE etkileşimleri bazen Excel'i dengesiz hale getirebilir ve belleğin tükenmesine neden olabilir. Bu nedenle, bu...
⚠️ Uyarılar :
- İşlemleri Yaptıgınız cihazda İMEİ işlemi varsa başlamadan durun. Çünkü imei işlemi görmüş cihazlarda sonrasında sıkıntılar olur ve cihazınızın imei numarası zarar görür arama vs yapamazsınız. Çihazınız şebeke kapsamı dışında kalır.
@Luphaestus Sonsuz Teşekkür Ederim, Böyle...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır...
n980f rom indir
n981b rom indir
n985f rom indir
n986b rom indir
samsung galaxy note 20 android 14 rom
samsung galaxy note 20 ultra oneui 6.1 rom indir
vulcan v2.0 rom indir