Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Bugün konusunu açacağım. Detaylı anlatım vs olacak. Ben şuan onu kullanıyorum.
  2. CaN

Nedir? Roota gerçekten İhtiyacımız Var mı

Tam yetki tek yetki 😁
  3. CaN

Yardım Samsung Galaxy s9 plus

Bu sorunun üzerine stok rom yükleyip durumu kontrol ettiniz mi ?
  4. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Teşekkür ederim hocam deneyip bilgi verirseniz sevinirim.
  5. CaN

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

I have not encountered such a problem, I am currently using this version. If you try it and encounter a problem, please send it to us with a screenshot or screenshot under the appropriate topic, and I will forward it to the producers.
  6. CaN

Çok teşekkür ederim hocam. Deneyim ve teçrübeleriniz bizim için önemli paylaşırsanız çok sevinirim.
  7. CaN

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Deneyin bakalım hocam. Deneyip geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
  8. CaN

Rom Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran:Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.2 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon • Noble 4.2 - indir
  9. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran:Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.2 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon • Noble 4.2 - indir
  10. CaN

Rom Noble 4.1.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Yapay Zeka

11. CaN

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

12. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

13. CaN

Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10 OneUI 2.5 den...
  14. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

STOK Rom yüklerken OEM min pek onemi olmaz hocam. Cihaza her türlü Stok Rom Yüklemeniz de problem olacağını düşünmüyorum. Sorunu çözmeyi deneyin bende merak ettim neden böyle olduğunu
  15. CaN

Cihazı PC ye bağlayın daha sonra Odin açın PC den Download Moda girin. Stok Rom yükleyebilirsiniz. Cihazı Açabiliyorsaniz USB Hata Ayıklama Açık olsun. Cihaz Brick Olmadığı sürece Download Menüsüne Girer hocsm.
  16. CaN

Rica ederim hocam. Yeni sürümü ekleyeceğim bugün.
  17. CaN

Bakın @Beren69 da aynı problemi yaşamış, onada aynı şeyi söyledim hocam. Yanlış dosya Yanlış işlem bu tip sorunlara neden oluyor. Gerekli bütün dosyalar zaten konuda ve forum da mevcut. İşlemleri eksiksik ve doğru adımlarla yaptığınız sürece sorun olmuyor. Bugün yeni Noble 4.2 sürümünü komple...
  18. CaN

Duyuru Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...
  19. CaN

Magisk Samsung Galaxy Cihazlara Büyük Font Paketi - Magisk Modül

YouTube Kanalımda Ayrıntı var Hocam. Ayrıca Abone Olursanız çok sevinirim...
Üst Alt