Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
I have not encountered such a problem, I am currently using this version. If you try it and encounter a problem, please send it to us with a screenshot or screenshot under the appropriate topic, and I will forward it to the producers.
Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka cihazlara Android 10 OneUI 2.5 den...
STOK Rom yüklerken OEM min pek onemi olmaz hocam. Cihaza her türlü Stok Rom Yüklemeniz de problem olacağını düşünmüyorum. Sorunu çözmeyi deneyin bende merak ettim neden böyle olduğunu
Cihazı PC ye bağlayın daha sonra Odin açın PC den Download Moda girin. Stok Rom yükleyebilirsiniz.
Cihazı Açabiliyorsaniz USB Hata Ayıklama Açık olsun.
Cihaz Brick Olmadığı sürece Download Menüsüne Girer hocsm.
Bakın @Beren69 da aynı problemi yaşamış, onada aynı şeyi söyledim hocam. Yanlış dosya Yanlış işlem bu tip sorunlara neden oluyor. Gerekli bütün dosyalar zaten konuda ve forum da mevcut. İşlemleri eksiksik ve doğru adımlarla yaptığınız sürece sorun olmuyor. Bugün yeni Noble 4.2 sürümünü komple...