Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 4.1.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Yapay Zeka

Kurulum sonrası tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim...
  2. CaN

Rom Noble 4.1.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Yapay Zeka

Ben Samsung Galaxy Note 9 cihazıma Rootlu olarak kurdum. Kurulum sonrası gereksiz sistem uygulamaları kaldırdım ve ayarları yaptım. Kullanımda herhangibir sıkıntı ile karşılaşmadım. Batarya su şekilde özetleyim, Gece 12 gibi şarjdan çıkardım %100 sabah 8 gibi şarj yine %100 dü. Cihazda mobil...
  3. CaN

Çok teşekkür ederim hocam. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Rica ederim hocam. Deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  4. CaN

Yardım TWRP Hatası - Kurulum Sorunu

TWRP Kurulumu ile ilgili Anlatım ve dosyalar mevcut aşağıdaki linkten kontrol edebilirisini hocam. Size özeleyim durumu. Samsung Driverler Kurulu Olsun USB Hata Ayıklama Açık olsun Bootloader Açık Olsun Odin ile TWRP yüklerken, Odin Otomatik Başlatma Kapalı Olsun yükleme biter bitmez Ses Açma...
  5. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Rica ederim hocam. Ben kullanıyorum bu Rom u gayet de memnunum. Ben kullanıyorum hocam gayet memnunum VulCan Rom dan.
  6. CaN

Nasıl Yapılır? Google Hesabını Android Telefonunuzdan Kaldırdığınızda Ne Olur ve Nasıl Kaldırılır?

Teşekkür ederim hocam. Çok teşekkür ederim hocam. Anlaşılır olması için elimden geleni yapıyorum.
  7. CaN

Duyuru Noble 4.1 Rom - Süper Sekilde Gelecek

Noble 4.1.1 Sürümünü Kurabilirsiniz Arkadaşlar. Gayet güzel çalışıyor...
  8. CaN

Rom kurulum öncesi temiz kurulum yaptım. Gerekli kısımları yaparak kurulum gerçekleştirdim. Noble Rom 4.1 sürümüne göre daha istikrarlı çalışıyor Noble 4.1.1 sürümü. @AlexisXDA sayesinde yine muazzam bir hızla güzel bir rom yine bizlerle. Birkaç gün kullanıp pil ve performans değerlerini...
  9. CaN

@AlexisXDA Brother, Paypal is closed in Türkiye. Otherwise, believe me, payments would be sent by many people. I'm adding the donation link to the topic...
  10. CaN

Eyvallah kardeşim. Akşam kuracağım. Bende deneyimimi paylaşırım kardeşim.
  11. CaN

Rom Noble 3.1 VIBO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran:Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.1.1 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon Çıktı • Noble 4.1.1 - indir
  12. CaN

Rom Noble 2.8 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran:Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.1.1 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon Çıktı • Noble 4.1.1 - indir
  13. CaN

Rom Yeni Noble 2.4 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

14. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

15. CaN

Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

16. CaN

Rom Noble 2.9 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

17. CaN

Duyuru Noble 4.1 Rom - Süper Sekilde Gelecek

18. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Üst Alt