Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran: Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 - Yeni Versiyon • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.1 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon Çıktı • Noble 4.1 - indir
  2. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

● YENİ VERSİYONLAR :xxxekran: Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 - Yeni Versiyon • Noble 2C - indir :xxxönemli:Noble 4.1 - Android 14 One UI 6.1 Yapay Zeka - Yeni Versiyon Çıktı • Noble 4.1 - indir
  3. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

4. CaN

Duyuru Noble 4.1 Rom - Süper Sekilde Gelecek

5. CaN

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

6. CaN

Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-4-1-calabria-iii-android-14-oneui-6-1-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-ozel-rom-muhtesem-performans-ve-dizayn.81568/
  7. CaN

Noble 4.1 ile ilgili bazı durumlar var onları netleştirmeye çalışıyorum. Yakın zamanda Noble 4.1.1 sürümü çıkacak. Gün için Noble 4.1 Konusunu yayına alacağım...
  8. CaN

Kısa süre sonra yayına alıcam konuyu hocam.
  9. CaN

Rom Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka...
  10. CaN

Açacağım hocam bugün. Kurulum yaptım tecrübe edinmek için bir kaç gün kullanmak istedim. Yoksa aynı gün açardım konuyu 😊
  11. CaN

Bende kurdum kurdukdan sonra aklıma geldi kardeşim 😊 - Ben Root lu kurdum ve gereksiz uygulamaları da kaldırdım. Sanki şimdilik hersey güzel gibi sıkıntı yok gibi.
  12. CaN

Kurulum bitti 😊 bakalım neler olacak... Noble 4.1 Hazır. @downsoon kardeşim bana TWRP den kurarken bütün resimleri DM ile atarmısın.
  13. CaN

Ben şuan indiriyorum bakalım akşamdan önce kurabilirim :)
  14. CaN

Duyuru 19 Mayıs - Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

15. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Rica ederim hocam. Rom ile ilgili tecrübelerinizi kullandikdan sonra bizimle paylaşır mısınız.
  16. CaN

Yardım Huawei p30 lite root atma

Aşağıda vermiş olduğum linkteki makaleyi inceleyiniz hocam. YouTube dan da arama yapabilirsiniz.
  17. CaN

Nasıl Yapılır? İPhone'da Otomatik Uygulama Güncellemeleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

iOS'taki tüm uygulamalarınız için otomatik uygulama güncellemelerini, Ayarlar uygulamasının App Store sayfasından kapatarak hızlı bir şekilde devre dışı bırakabilirsiniz. Ne yazık ki iOS, bireysel uygulamalar için otomatik uygulama güncellemelerini kapatma seçeneği sunmuyor. Bunu bir kenara...
  18. CaN

Nasıl Yapılır? Android Otomatik Uygulama Güncellemeleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Otomatik uygulama güncellemeleri, favori uygulamalarınızın her zaman güncel ve hatasız olmasını sağlar. Ayrıca en yeni özelliklerin keyfini çıkarırsınız. Ancak telefon uygulamalarınızın otomatik olarak güncellenmesine izin vermek, önemli miktarda hücresel veri tüketmeleri anlamına gelir. Bu...
Üst Alt