Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble 4.1 ile ilgili bazı durumlar var onları netleştirmeye çalışıyorum. Yakın zamanda Noble 4.1.1 sürümü çıkacak. Gün için Noble 4.1 Konusunu yayına alacağım...
Noble 4.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka...
Bende kurdum kurdukdan sonra aklıma geldi kardeşim 😊
- Ben Root lu kurdum ve gereksiz uygulamaları da kaldırdım. Sanki şimdilik hersey güzel gibi sıkıntı yok gibi.
iOS'taki tüm uygulamalarınız için otomatik uygulama güncellemelerini, Ayarlar uygulamasının App Store sayfasından kapatarak hızlı bir şekilde devre dışı bırakabilirsiniz. Ne yazık ki iOS, bireysel uygulamalar için otomatik uygulama güncellemelerini kapatma seçeneği sunmuyor.
Bunu bir kenara...
Otomatik uygulama güncellemeleri, favori uygulamalarınızın her zaman güncel ve hatasız olmasını sağlar. Ayrıca en yeni özelliklerin keyfini çıkarırsınız. Ancak telefon uygulamalarınızın otomatik olarak güncellenmesine izin vermek, önemli miktarda hücresel veri tüketmeleri anlamına gelir. Bu...