Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende İPHONE ekosistemine çok ters biriyim hocam. Symbian - Android ekosistemine geçtim 2012 den bu yana Android cihaz kullanıyorum. Şuan da Samsung Galaxy Note 20 Ultra Asıl cihazım ve ona ek olarak da Note 9 Note 8 yine Samsung ekosistemine sahip cihazlar mevcut :)
Çevremde çok kişi var İphone...
Kalemin sadece Temassız Özellikleri çalışmıyor onun dışında S PEN fonksiyonlarında sorun yok hocam. Ben de kurulu sizde güvenle kurup tecrübe edebilirsiniz.
Samsung'un Galaxy S24 serisi, Ocak ayının başlarında Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtıldı . Tüm yeni özelliklerin, donanım ve yazılım akıllılarının yanı sıra, yeni piyasaya sürülen S24 üçlüsünün pilleri daha büyük yeteneklere kavuştu. S24 4.000mAh, S24+ 4.900mAh ve Ultra ise 5.000mAh...
Noble 4.0.5 Sürüm 2. Aşama olan dogrudan kurulum videosunu en kısa sürede yükleyeceğim arkadaşlar. Bu aşamada sadece Noble Kurulum Ekranı Kısımları var.
:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 28
Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum.Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 27
Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum.Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 26
Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum.
Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...