Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına dahil edilmemsi iyi olmadı ve bu nedenle uzun zamandır...
  2. CaN

Nasıl Yapılır? Uygulamanın Eski Sürümünü ADB Komutları Olmadan Android'e Yükleme Yöntemi

Uygulamanın eski bir sürümünü ADB komutlarının yardımı olmadan Android'e yükleyebileceğiniz güzel bir yöntem göstereceğiz. Son yıllarda uygulamaları yükleme veya verileriyle etkileşim kurma şeklimizde pek çok değişiklik oldu. Veri ve obb klasörlerinin kullanılamamasından, bölünmüş APK veya...
  3. CaN

Yardım Huawei p30 lite ye nasıl root atabilirim

Dönüş Yapmanız Beklendi Fakat uzun süredir Dönüş yapmadığınız görülmekte.
  4. CaN

Yardım Kore sürüm

Önerilen Rom ları denediniz mi hocam?
  5. CaN

Yardım TWRP Yüklüyorum ama TWRP'ye Giremiyorum (Noble 4.0 - S9)

Durum nedir dostum. Deneme fırsatınız oldumu ?
  6. CaN

Çözüldü Twrp moduna giremiyorum devamlı yeniden başlatıyor

Çözüm için nasıl bir yöntem izlediniz
  7. CaN

Cihaz Marka Modeline uygun Romu aşağıda vermiş olduğum siteden indirin. Daha sonra cihazı Download moda alın ve Odin ile yükleyiniz. https://samfw.com/
  8. CaN

Stok Rom Yükle Yeniden. Cihazı güzelce kurup OEM açıp USB Hata Ayıklama yı açıp cihazın PC deki USB Sürücülerini yeniden Yükleyin. Bu hatayı alma nedeniniz genellikle yanlış adımlardan dolayı yanlış dosya yüklemek.
  9. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Stok Rom olarak ayarları seçerseniz çok daha güzel oluyor hocam.
  10. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

- Evet o ayarı çok fazla üst sevide tutmanız hem cihaz ısısını bi hayli arttıracak hemde şarj süresini bi hayli olumsuz etkileyecek.
  11. CaN

Rica ederim hocam. Deneyip bizimle tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  12. CaN

@Memox27 Eyvallah hocam. - Aslında 4.0 NOBLE Sürümünde sizde sıkıntı olan durumlar yok sadece Custom Roma Stok dan geçtiğiniz de yapmanız gereken işlemler temiz kurulum ve yüklemeniz gereken dosyalar, TWRP doğru sürüm ve TWRP panele sıfırlama yapmanız gerek. - TWRP Sürümleri Zaten Forum...
  13. CaN

Fix Noble Rom - Bluetooth Fix | TWRP ve Magisk

Rica ederim hocam. Sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Noble 4.0.5 sürümünü deneyebilirsiniz şuan hangi sürümü kullandığınızı bilmiyorum 😊
  14. CaN

Knox sayacı saysa da bi önemi yoktur diye düşünüyorum cihazın garantisi zaten bitmiş tir hocam. Deneyin bakalım. Hatalı yerler listesini konuda paylaştım zaten.
Üst Alt