Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Klavye de bu panoya kopyala Özelliği var kardeşim.
Bir dönem Google Klavye kullanan biri olarak şunu diyebilirim, Samsung Klavye Gerçekten daha iyi.
Uyumlu Samsung Cihaz Sürümleri; Android 13+ ve yukarısı. OneUI 6.1 de yer alan klavyeden esinlenerek yeniden bazı değişiklikler ile tasarlanmıştır. Özellikleri kısayol simgelerinden kurtulmak içinkullanılması gereken uygulama olacağıkanaatindeyim.
Bu Uygulama; Samsung Galaxy Note 9 Noble 4.0.5...
Detaylı ve Açıklayıcı bir içerik olmuş kardeşim eline emeğine sağlık.
N70 Music Edition ve N82 Music Edition Kullandım ve Halen bu iki Telefon da memlekette duruyorlar.
Magisk Kurulumu Özetleyecek Olursak Aşağıda bu aşamaları sizler ile paylaştım.
Adım 1: Ek Uygulama Gereksinimlerinin Karşılanması
- Cihazınızın bootloader kilidinin açık olması gerekiyor.
- TWRP veya benzeri bir özel kurtarma aracının yüklü olması gerekiyor.
Adım 2: Sonraki Aşama Olan, Magisk...
Magisk, Android cihazlarda root erişimi sağlayan ve aynı zamanda bu erişimi gizleyen bir araçtır. Root erişimi, kullanıcıların Android işletim sistemine derinlemesine erişim sağlamasını ve özelleştirilmiş işlemler gerçekleştirmesini sağlar. Ancak, bazı uygulamalar ve hizmetler root erişimine...
Samsung Cihazlarınızda Magisk Kurulu ve Cihazınız Root desteği mevcut ise bu Magisk Modül Kullanımı ile bu mümkün oluyor. Ben bu Font Paketini Samsung Galaxy Note 9 cihazımda Noble Rom Serisi ile kullanıyordum zaten Romun içine gömülü gelmekteydi. Fakat Samsung Galaxy Note 20 Ultra cihazımda...