Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Samsung Galaxy A51 (A515F) Rom - OneUI 5.0 - Android 13 - v2

Samsung Galaxy A51 (A515F) OneUI 5.0 - Android 13 - v2 Rom Uyarlandığı Model Samsung Galaxy S21 Uyumlu Cihaz : Samsung Galaxy A51 (A515F) • Kameranın daha fazlası düzeltildi ve bazı modlar ölü olabilir • Sim hatası düzeltildi • biraz daha, öğrenin! Rom yapımcısının...
  2. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Hayır ben uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım hocam.
  3. CaN

Fix Samsung Klavye Modifiye - Ek Özellik Eklendi | Android 13+ | v5.8.11.11

Samsung Klavye de bu panoya kopyala Özelliği var kardeşim. Bir dönem Google Klavye kullanan biri olarak şunu diyebilirim, Samsung Klavye Gerçekten daha iyi.
  4. CaN

Evet hocam sorunsuz çalışıyor. Gayet de güzel oldu bende bu yüzden paylaştım.
  5. CaN

Uyumlu Samsung Cihaz Sürümleri; Android 13+ ve yukarısı. OneUI 6.1 de yer alan klavyeden esinlenerek yeniden bazı değişiklikler ile tasarlanmıştır. Özellikleri kısayol simgelerinden kurtulmak içinkullanılması gereken uygulama olacağıkanaatindeyim. Bu Uygulama; Samsung Galaxy Note 9 Noble 4.0.5...
  6. CaN

Nasıl Yapılır? iPhone Android Symbian kullanıcıları Çay Bisküvi Hazırlayın Gelin Size 19 yıllık bir yazılımdan bahsedeceğim Adı: FlexiCampro

Bunu denemek için @kung Süleyman Abi ve @xxmustafacooTR Mustafa Kardeşime sormak lazım onların da bu konuya göz atmaları gerekiyor.
  7. CaN

Nasıl Yapılır? iPhone Android Symbian kullanıcıları Çay Bisküvi Hazırlayın Gelin Size 19 yıllık bir yazılımdan bahsedeceğim Adı: FlexiCampro

Detaylı ve Açıklayıcı bir içerik olmuş kardeşim eline emeğine sağlık. N70 Music Edition ve N82 Music Edition Kullandım ve Halen bu iki Telefon da memlekette duruyorlar.
  8. CaN

Duyuru Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ....

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ....
  9. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Anlatımı açık ve anlaşılır yaptım hocam, dikkat ederseniz çok kolay kurulum yapabilirsiniz. - Sıkıntı Olursa Buradan Yazın Yardımcı Oluruz...
  10. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Koyu Renk arkaplan kullanın. Karanlık Ekran Açık olsun bunlar geçici çözüm. Probmen Donanımsal olduğu için EKRAN DEĞİŞİMİ yapılması gerekli.
  11. CaN

Bu Amoled Ekran Yanığı. Rom ile hiç bir alakası olmaz hocam bunun. Instagram Simgeleri bunlar..
  12. CaN

Yardım Samsung S9 oyun için oyun ROM'u oneriniz nedir?

Noblenin Yeni versiyonunu denediniz mi hocam ?
  13. CaN

Uygulama Magisk Uygulaması v22.0 - v27.0 Sürümler

Magisk Kurulumu Özetleyecek Olursak Aşağıda bu aşamaları sizler ile paylaştım. Adım 1: Ek Uygulama Gereksinimlerinin Karşılanması - Cihazınızın bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. - TWRP veya benzeri bir özel kurtarma aracının yüklü olması gerekiyor. Adım 2: Sonraki Aşama Olan, Magisk...
  14. CaN

Uygulama Magisk Uygulaması v22.0 - v27.0 Sürümler

Magisk, Android cihazlarda root erişimi sağlayan ve aynı zamanda bu erişimi gizleyen bir araçtır. Root erişimi, kullanıcıların Android işletim sistemine derinlemesine erişim sağlamasını ve özelleştirilmiş işlemler gerçekleştirmesini sağlar. Ancak, bazı uygulamalar ve hizmetler root erişimine...
  15. CaN

Magisk Samsung Galaxy Cihazlara Büyük Font Paketi - Magisk Modül

Samsung Cihazlarınızda Magisk Kurulu ve Cihazınız Root desteği mevcut ise bu Magisk Modül Kullanımı ile bu mümkün oluyor. Ben bu Font Paketini Samsung Galaxy Note 9 cihazımda Noble Rom Serisi ile kullanıyordum zaten Romun içine gömülü gelmekteydi. Fakat Samsung Galaxy Note 20 Ultra cihazımda...
  16. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Herseyi çok açıklayıcı bir şekilde yazdığımı düşünüyorum hocam. Bi yeri atlamanız yada yanlış dosya yüklemeniz durumunda orada kalırsınız.
Üst Alt