Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Kendim kullanıyorum hocam. Şuana kadar bir sıkıntısını görmedim ve memnunum.
  2. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Konuda var hocam güzelce bakarsanız direk görebilirsiniz.
  3. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

Sağlık olsun 😊 farklı bir alternatif yöntem bulup devam edersiniz 😁
  4. CaN

Rom Noble 4.0.5 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Performans ve Dizayn

O konuda bilgim yok ama Turkcell menü stok Rom da varsa burada da var olması gerekli diye düşünüyorun
  5. CaN

Evet Farklı Yapıdaki Romları bende denedim fakat günün onunda yeniden Stok Roma geri dönüyordum. Fakat Noble Rom öyle değil. Tamamiyle Stok Rom dan yapılmış bir Custom Rom bu yüzden sürekli olarak kullanmaya devam 😊
  6. CaN

Rica ederim hocam. Rom kullanımı sonrası, tecrübe aktarımı yaparsanız çok sevinirim. 🤩
  7. CaN

Rom Samsung Galaxy Note 20 Ultra Rom (SM-N985F - SM-N986B) | Android 14 OneUi 6.0 - VulCan Rom Versiyon 1.1.0

Bakıyorum bir çok sitede gezdim bu ve başka romlarıda inceledim Fakat gerçekten Snapdragon için Yapılmış adam akıllı bir içerik vs yok malesef.
  8. CaN

Hepimiz adına bu rom çok güzel oldu. Özellikle Samsung Galaxy Note 20 Ultra Kullanan Kullanılar için bulunmaz bir velinimet :) kardeşim.
  9. CaN

🥰 Thank you very much for presenting this Rom to us, brother. I will support this beautiful work you have always done in Turkish in Türkiye with my shares. 🤩
  10. CaN

VulCan Rom Uygulama Erişim Uygulamasını Cihazınıza Yüklemek için Aşağıda verdiğim Dosyayı TWRP aracılığı ile Cihazınıza Flashlayınız. - Bu uygulama sayesinde Gelen Güncellemeleri Yapabilirsiniz. - Bu yüzden bütün işlemler bittikten Somra bu dosyayı yüklemeyi unutmayınız.
  11. CaN

Stok Rom indirin Odin ile Cihaza Flashlayın hepsi bu kadar. Cihaz Yeniden başlama eğiliminde kalıyorsa yanlış dosya yüklemişsiniz dir
  12. CaN

Cihaz Marka Modeline uygun STOK ROM indirmeniz gerekli bunun için aşağıda vereceğim siteyi kullanabilirsiniz. Daha sonra Odin uygulaması ile Stok Rom yükleyebilirsiniz. Cihazınıza Uygun Stok Rom : https://samfw.com/ PC ye odin uygulamasını Kurumak için...
  13. CaN

Stok Rom dan Temiz Kurulum yaparak yukleyebilirsiniz. Yada TWRP den bütün verileri silerek temiz kurulum yapmayı deneyiniz.
  14. CaN

Rica ederim hocam. Rom u denedikten sonra bizimle görüşlerinizi ve rom hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
  15. CaN

Uygulama Odin 3.14.4 | PC indir

Samsung Odin, Samsung akıllı telefon ve tabletler için resmi olmayan yazılım yükleme aracıdır. Genellikle özel ROM'lar, özel kurtarma yazılımları ve sistem güncellemeleri gibi modifikasyonları yüklemek veya geri yüklemek için kullanılır. Ancak, Odin kullanırken dikkatli olmak önemlidir çünkü...
  16. CaN

Uygulama Samsung Android USB Driver Windows v1.7.61 | PC indir

Samsung Android USB Driver Windows v1.7.61, Samsung cihazlarını Windows işletim sistemi üzerinde kullanırken USB bağlantısı için gerekli olan sürücü yazılımını içerir. Bu sürümün özellikleri arasında genellikle stabilite ve performans iyileştirmeleri, güncellenmiş sürücü mimarisi ve belirli...
  17. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Cihazlarda Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? (Android 10 - Android 14)

Bootloader Kilidi Kapalı Cihazlarda Rom, Root ve System Yapısal Değişiklik yapmak için uygulanacağınız hiç bir işlemi yapanazsınız. Bu yüzden dolayı OEM yani Bootloader Kilidini Açmanız Gereklidir. Ayarlar 》 Telefon Hakkında Bölümüne gidin ve Derleme numaranızı bulun. “Artık bir...
  18. CaN

⚠️ 1. Bootloader'ın kilidini açın : Buradaki kılavuzu takip ediniz. ⛔️ 2. Odin ile Flashlayın Pack Önemli Tavsiye : Bu Custom Rom Yükleme İşlemini Yapmadan Önce benim yaptığım işlem cihazımın STOK Rom Sürümünü Son Çıkan Mart Yamasını indirerek yaptım. OTA üzerinden güncellemeyi alın yada...
Üst Alt