Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Farklı Yapıdaki Romları bende denedim fakat günün onunda yeniden Stok Roma geri dönüyordum. Fakat Noble Rom öyle değil. Tamamiyle Stok Rom dan yapılmış bir Custom Rom bu yüzden sürekli olarak kullanmaya devam 😊
🥰 Thank you very much for presenting this Rom to us, brother. I will support this beautiful work you have always done in Turkish in Türkiye with my shares. 🤩
VulCan Rom Uygulama Erişim Uygulamasını Cihazınıza Yüklemek için Aşağıda verdiğim Dosyayı TWRP aracılığı ile Cihazınıza Flashlayınız.
- Bu uygulama sayesinde Gelen Güncellemeleri Yapabilirsiniz.
- Bu yüzden bütün işlemler bittikten Somra bu dosyayı yüklemeyi unutmayınız.
Cihaz Marka Modeline uygun STOK ROM indirmeniz gerekli bunun için aşağıda vereceğim siteyi kullanabilirsiniz.
Daha sonra Odin uygulaması ile Stok Rom yükleyebilirsiniz.
Cihazınıza Uygun Stok Rom :
https://samfw.com/
PC ye odin uygulamasını Kurumak için...
Samsung Odin, Samsung akıllı telefon ve tabletler için resmi olmayan yazılım yükleme aracıdır. Genellikle özel ROM'lar, özel kurtarma yazılımları ve sistem güncellemeleri gibi modifikasyonları yüklemek veya geri yüklemek için kullanılır. Ancak, Odin kullanırken dikkatli olmak önemlidir çünkü...
Samsung Android USB Driver Windows v1.7.61, Samsung cihazlarını Windows işletim sistemi üzerinde kullanırken USB bağlantısı için gerekli olan sürücü yazılımını içerir. Bu sürümün özellikleri arasında genellikle stabilite ve performans iyileştirmeleri, güncellenmiş sürücü mimarisi ve belirli...
Bootloader Kilidi Kapalı Cihazlarda Rom, Root ve System Yapısal Değişiklik yapmak için uygulanacağınız hiç bir işlemi yapanazsınız. Bu yüzden dolayı OEM yani Bootloader Kilidini Açmanız Gereklidir.
Ayarlar 》 Telefon Hakkında Bölümüne gidin ve Derleme numaranızı bulun.
“Artık bir...
⚠️ 1. Bootloader'ın kilidini açın : Buradaki kılavuzu takip ediniz.
⛔️ 2. Odin ile Flashlayın Pack
Önemli Tavsiye : Bu Custom Rom Yükleme İşlemini Yapmadan Önce benim yaptığım işlem cihazımın STOK Rom Sürümünü Son Çıkan Mart Yamasını indirerek yaptım. OTA üzerinden güncellemeyi alın yada...