Arama sonuçlarınız

1. kung

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Birde rom kurulum talimatlarını okuyun başka romdan geliyorsanız rom temizlenmesi için iki zıp paketini var onları öncelikle yükleyin biçimlendir sonra tekrar wipe den yine bicimlendirin telefonu başlatıp twrp geri dönüp rom kurulumunu yapın
  2. kung

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Evet kernel su olmadan magsik olmadan kurulum yapın telefon açılsın telefon kurulumunu yapın sonra twrp geri dönüp magsik APK yayada zıp olarak kurulum yapın sonra telefonu başlatın ve magsik APK yükleyin
  3. kung

Selam kurulum sırasında kernelsu kuruyormusun ? Ona dikkat et düz kernel kur kernel su kurup magsik üzerine yüklersen bu hatayı yapar
  4. kung

Yardım twrp no os installed

Selam twrp gire biliyorsun? Göremiyorsan telefon yarım tuğla olmuş bilgini söylediği gibi stok romu odun yardım ile yükleyin telefon açılsın sonra oem kilidini kontörlü edin acikmi degilmi diye sonra yine odin yardım ile twrp yükleyin wipe verileri bicimledirin telefonu birkez başlatıp...
  5. kung

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Anakart bozuk değildir sannmiyorum video izle dikatli sorun şarj yerini orda durduk yere ağ yazılımı gitmesi kablolar yerine iyi oturmuş konturol et
  6. kung

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Yine dezelmiyorsa bu video izle sorun burda sanırım
  7. kung

Ağ Ayarlarını Sıfırlayın telefonu yeniden başlatın simi kartı telefon yeniden baslatilirken çıkarıp yerine takın
  8. kung

Ayarlardan şebek seçimi yapmayı deneyin oda olmasa Google play uygulmayi indirip ordan LTE seçim yapın bunu deyin tam ögreni bozuk olup olmadığını
  9. kung

Ozaman şebek sorunu var telefonu şebek entegresini resmini atarmadin bana
  10. kung

Link çalışıyor linkde sorun yok engeleyici varsa onu kaldır yada başka tarayıcıdan giriş yap
  11. kung

Telefon için özel romlar ve karnel içinde buraya bak https://kernels272.rssing.com/chan-76350916/index-latest.php
  12. kung

https://samfw.com/firmware/SM-G960F/TUR Buraya bak burda stok rom var indirken Türkiye seç yine seni telefona uygun özel rom varsa haber vericem
  13. kung

Seni telefon için rom bakayim. Türkiye seçmen gerekiyor
  14. kung

Twrp yükle sonra twrp gitmen gerekiyor ordan romu konpile sil sonra romu tekra kur direk açarsan aynı döngü devam eder romu yüklemesi de sorun var
  15. kung

Telefona biraz zaman ver yüzde 50 kadar şarjı dolsun sonra dene
  16. kung

Telaş yapmayın döngüden kurulur önce kkurtarma moduna girmeye çalışın olmasa tekra önyukleyici moduna girmeye çalışın çünkü moda girmeden Odin görmez
  17. kung

Slm kurtarma moduna girmeye çalışın twrp moduna yani
  18. kung

Adım 6: TWRP yüklemesi bittikten sonra Odin’de PASS yazısı belirecektir. Şimdi telefonu USB’den çıkarıp TWRP Recovery Moduna alacağız. Cihazı TWRP Moduna almak için: Ses Artırma + Bixby + Güç tuşunu basılı tutun, Samsung yazısı gelince elinizi çekin. TWRP Modu açılacaktır.
Üst Alt