Arama sonuçlarınız

1. kung

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Adım 5: Ardından Telefonu USB Kabloya, USB’yi de Bilgisayara takın. Odin’de ID:COM noktası mavi olacaktır. ID:COM noktası mavi olduktan sonra Odin’de “Start” Butonuna tıklayarak kurulumu başlatacağız.
  2. kung

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Adım 2: İndirdiğiniz Odin zip arşivini masa üstüne çıkarın. Yukarıda Modelinize uygun indirdiğiniz .tar.md5 TWRP dosyası da masaüstünde olsun. Odin3.exe çalıştırın. Odin3.exe çalıştırdıktan sonra “AP” butonuna tıklayın. Açılan Pencereden masa üstünde bulunan twrp.img.tar dosyanızı seçin. Adım...
  3. kung

Samsung Galaxy Note 9 USB Sürücüsü, ADB Sürücüsü ve Fastboot Sürücüsü yuklumu bunlar yüklü olmalı. Bunları. Biri yüklü değilse yükleme yapmaz Yukarda Anlatımı var onu yanına Sizde hepsini kurulu olduğunu anlaticam
  4. kung

Magisk Simge G - Gboard için

Magsik kurulum yaparsanız yada twrp kurulum yapabilirsiniz kurulumdan sonra g klaveye açıp istediniz ayarları yapa bilirsiniz boşluklari doldurmus oluyor çok bir özeligi yok detaylı kurulum resmini bulursam buraya yüklerim
  5. kung

Magisk Universal SafetyNet Fix modunun bir ayrımı, Strong (Google'ın tespit etmesiyle ) dahil olmak üzere Play Integrity'nin gerçeklerini düzelten bu moddu

GÜNCELLEME: • Google bu açığı zaten düzeltti, artık kimse Strong'u atlayamaz, yeni bir Strong bypass bulmaya çalışacağım ama şimdilik bu modül güvenlik ağı düzeltmesine bir alternatif. Cihazınızda en iyi çalışanı kullanın.
  6. kung

Rom Redmi note 11 spes spen AncientOS 7.2 TexasCake - RESMİ Android 13 Rom

✨✨✨AncientOS #spes #Android13 #T #Resmi AncientOS 7.2 TexasCake - RESMİ | Android 13 Çıkış: 27/07/23' • GApps Derlemesi • Temiz flaş önerilir • Önceden oluşturulmuş A13 çekirdeği TWRP'yi yeniden başlatabilirİNDİR
  7. kung

Rom Redmi 10 pro Andorid 13

#MIUI #T #Tatlı #Tatlı #xfinity MIUI X-Finity V 1.0 | Android 13 Güncelleme: 27/07/'2023https://drive.google.com/file/d/1YzesfGbRvuPGRAxUwpVvbL3T5KT1MRxe/view?usp=sharing Notlar: • İlk yapı • Perf Kernel varsayılan olarak • Güvenlik Ağı varsayılan olarak Geçti • Yanıp Sönme İçin Twrp...
  8. kung

Magisk Simge G - Gboard için

🎯 Simge G - Gboard için Google [G] simgesini, ekran Gboard'da bir alan çubuğu olarak bir araya getiren flashable arşivi. İki seklde yükleme bilir 1 magisk 2 kurtarma ile zip paketlerinden birini seçin
  9. kung

Magisk Universal SafetyNet Fix modunun bir ayrımı, Strong (Google'ın tespit etmesiyle ) dahil olmak üzere Play Integrity'nin gerçeklerini düzelten bu moddu

🎯 Oyun Bütünlüğü Düzeltmesi • Universal SafetyNet Fix modunun bir ayrımı, Strong (Google'ın tespit etmesiyle hasta) dahil olmak üzere Play Integrity'nin gerçeklerini düzelten bu moddur. ▸ Kayıt olmak için şu komutu kullanın: su -c "logcat | grep 'SNFix'" ▸ First_api_level erişimini...
  10. kung

Magisk Redmi'nin Tüm Modelleri - Magisk Modülleri

Redmi'nin tüm modelleri, magisk modüler ve daha birçok uygulama için indirme linkleri burada olacak.!
  11. kung

Rom RisingOS v1.2.5 Camelot - UNOFFICIAL | Android 13.0

RisingOS Android 13 #Rising #ROM #OSS #T #A13 #spes #spesn RisingOS v1.2.5 Camelot - RESMİ OLMAYAN | Android 13.0 Güncelleme: 26/07/23' Redmi note 11 spes spen notlar: • Sabit Güvenlik Ağı • Kullanılan A13 çekirdeği • Yalnızca TWRP 3.6.1 kullanın • Temiz flaş gerekli
  12. kung

Rom Xiaomi Redmi Note 11 spas span NFC rom lar

Topaz3 BetaAOSPA #PA #CAF #CLO #ROM #T Paranoyak Android Topaz 3 — RESMİ | android 13 Güncelleme: 20/07/2023 Haberler: • MIUI Kamera eklendi • SPES blobları ve çekirdeği V14.0.2.0.TGCMIXM olarak güncellendi • Satıcı BSP blobları LA.UM.9.15.2.r1-07000-KAMORTA.QSSI-13.0 olarak güncellendi...
  13. kung

RisingOs. RisingOS v1.2 | RESMİ OLMAYAN | Android Sürümü 13. Redmi için Not 11 (özellik) Yapım tarihi - 19.07.2023 Değişiklik günlüğü: • En son kaynakla senkronize edildi • Etkinleştirilmiş O3 optimizasyonu • İyileştirilmiş qs aşağı çekme animasyonu • Sistem animasyon hızını artırın •...
  14. kung

*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** MIUI Eris v5.1.Hotfix rom Andorid 13
  15. kung

Redmi lerde OEM kilidini açmak 7 gün sürüyor mi kilit acıyı PC yüklemeniz gerekli mi hesabınızdan bu süre içinden asla çıkış yapılmamalı yada şifre değiştirilmeli yoksa süre uzar MIUI port rom MIUI MiUi Eu rom Recovery& Fastboot& özel romlar bulunmakta. Onların indirme linklerini burdan...
  16. kung

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Başka karnel yok diye biliyorum elinizdeki en iyi karnel bu ben karnelsiz rom kulaniyorum karnel olsa daha çok iyi olucak ama malesef yok oyuzden yapılan karnelin kıymetini bilin çok karnel ile uğraşmayın bir kaç ayar yapın ve bırakın karnele nekadar çok oynarsanız okadar sorun ortaya çıkar...
  17. kung

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Rom buna izin veriyorum bilmiyorum sistem içinde değiştiren yerde olması gerekiyor şayet bulmamiyorsan. Set edit. Uygulamasını indir ve sistem bölumune girip ordan değiştire birsin bazı sorunlara yol acmasin özelikle Google geçerken ismin bir önemi yok zaten 9 olsun plus olsun 10 olsun...
  18. kung

Qualcomm Driver 32/64 bit Tüm Versiyon

Freedreno Vulkan Sürücüsü - 5/5/23 En Son Mesa 23.2'ye Göre Ubuntu'da Android NDK kullanılarak derlendi 🛡 Android 11 Desteklenmiyor • ARM-V8 Yapısına sahip ● Güncellenmiş Vulkan Sürümü : 1.3.249 Yeni Vulkan Uzantıları Eklendi Bazı Uygulama / Oyun kilitlenme sorunları düzeltildi. Geliştirilmiş...
Üst Alt