Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.7 yükleyin resimlerdeki gibi 2 sefer yükleyin sizde temizlik olmamış ve diğer romdan kalıntılar var tümden temizlik yapmanız lazım bu renklerdeki kırmızı noktalı yerden giriş yapacaksın bu şekilde temizle.
Artık bildiğim kadarıyla bu iki romda piksel ile Evolution x magisk kullanılmıyor yani rot yok ama bu yasal oldugu ankamına gelmez Nobre rom Samsung icin gayet iyi başarılı
Magisk modüler farklı farklıdır her magisk her modül yüklenmeye bilir veya tüm modüler yüklene bilir değişim göstere biliyor ben delta kullanıyorum resmi burada apk yükledim zgisk kullanmıyorum resimlerde yapılanma ve video yapılanmayı görüyorsunuz şimdilik zgisk daha iyi sonuc veriyor...
Video izleyin momo uygulamasını yükleyin test etmek icin bir uygulama siz ayriyeten link vericegim google Play stor oradaki test aracınıza indirin kurun test yapın https://play.google.com/store/apps/details?id=rikka.safetynetchecker
Resim yolucam artı yüklüceginiz modüler yolucam delta 5 zekis calıştırıcamaz onu babında resimdeki yerler kaplı olacak böylelikle magisk gizlenicek rot yetkisi verdiniz uygulamalar kulana bileceksiniz bazı uygulamalar yine yakalaya bilir ama onlar selix su ve twrp görüyor magisk görmüyor...
Magisk modül kurulumunda resimli anlatım yapıcam misal oldiki magisk model cötü ve calışmıyor sizden raw mig yada odin tar dosyası istiyor tabiki o dosları bulmak zor ve içinde kurulmuş zip paketleriniz var normalde filaş gerekiyor ve twrp zip şeklide filaş edilmesi gerekiyor ama filaş...
Temizle sıfırdan kurulum yapalım görseldeki gibi. Ve 2 sefer kurulum yapacağız söyle. Sarı ile boylarından sıfır kurulum telefonu yeniden başlatmayın ikici kurulum ise mavi renkli olandan kurum yapılacak sonra telefonu yeniden başlatabilirsiniz bilirsiniz bu sorunuzu çözecek ufak...
Arkadaşlar telefonu sesi az geliyor sorunu bir nebze ortadan kaldırıyor reisim ve video gelsin gösterdim uygulamanın ismi. Karnel yanı cekirdek işlemci saysenide yüksekte bileceksiniz. Her karnel yani çekirdek ses açmaya müsadere etmez basit.
Yanlız dikkatli ayarlayın sonra kolon...
Rom iki sefer kurum size yolladığım kamare çalışıyor sordunuz veda ve resim cekiyor rom u ikinci sefer birahane kurun bu şekilde kurun rom ön belini temizlesin işaretli yerlerden kurun bazen iki sefer kurmak gerekiyor bende öyle yapıyorum 2 sefer kurdum tekrar deneyin cevabınızı bekliyorum
Size ikinci bir kamera yüklüyorum bununda kulana bilirsiniz ama demiş olduğum gibi söylediklerimi yapın düzelecek bu gönderdiğim kamerada iyi cok işlemi yok ama gayet güzel selfi ler çekilen bilir deneyin buda Samsung s9 kamera
Slm selfi gece modunda çekin yüzüne cok yakın tutmayın önbenligi silin yada kamarani ayarlar kısmından girin ve fabrika ayarlarına sıfırlayın düzelecek gece modunu alın selfi cekerken gayet net ve güzel ve sorunsuz
https://play.google.com/store/apps/details?id=rikka.safetynetchecker
bunu indirin test aracı
Magisk kurucanız paketleri yolluyorum ve video izleyin ona göre işlemler yapılacak böylelikle bazı sorunlar ortadan kalkacak google play stor netfix Disney gibi sorunlar bu iki uygulamayıda...
1TB kadar hafıza kartını destekler bilginiz olsun artı uygulamalar hafıza kartına taşıyamıyor yeterli alan yok derse hafıza kartını önce bizimledir sonra deneyin şayet yine yer yok derse olamaz sıfırdan yeni hafıza kartı alıp takın olamaz sorunsuz uygulamaları taşıyacak sd kartınıza