Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Mobil cihazınızda bildirimler panelini açın ve paneli aşağı sürükleyin. Ardından, özelliği açmak için DeX tuşuna basın.
2. [PC’de DeX] ögesini seçin.
※ Bir seçim seçeneği yerine [TV veya monitörde DeX] görünürse, pencerenin sağ üst köşesindeki [Diğer seçenekler] ögesini seçin ve ardından...
S9 plus oluyor 2.8 yukleyip eski karneli yuklersen telefonu ekranı gelmiyor macburen eklentiyide yuklemek zorunda kalınıyor. 2.7 zaten sorun yok eski karneli ondan kulanılıyor 2.8. Eski karneli kulanmak isteyen ve karanlık ekran ile karşılaşlar icin arkasından ekletiyi yuklemesi gerekiyor...
Selam kardeşim biri 2.7 ve altın icin biride 2.8 icin ekleti ile 2.8 kulanılıyor yinede bazı ayarlar yapılırsa işe yaraya bilir yarım ila 1 saat uzaya bilir süre bakalım 13 degişe bilir durum
2.8 romda eski karneli kullanmak istiyorsanız bunu karneli twrp yükledikten sonra hemen arkasından twrp yükleyin ve işlem tamamdır kulana bilirsiniz eski karnelide yanına yüklüyorum
Yüklerken bir hata var bende s9 plus kullanıyorum kamerada sorun yok tüm özelikler calışıyor yüklemeyi sd kart yapmayın direk PC den telefon hafızasına atıp yükleyin tanıdığım ilik s9 plus sorunu şimdi bunu görüyorum kendim ve yine bir kackişi yüklemede bir sorun yaşamadık bu denli...
Andord 13 geciş hazırlığı bir nevi andord 13 daha yumuşak oluyor oyuzden 2.8 geçiş romu diye biliriz. Evet bende kamera sorunu yok cökme yapmıyor gayet iyi makine iyi hızlı yanıt veriyor sizde test edin şimdilik 13 gelene kadar bunula idare edicez kolay bir iş degil yazılıp yapmak...
Resimleri atıyorum oem kilidi açmak için işaretli resimleri takip et. Nobre yazan numaralı yer göreceksin orayı kırmızı cizgi cekicem oraya 4 sefer tıklamanız lazım arkasından kilit açılacak oraya girip usb açacaksın resimde gösterdim sorun olursa haber ver
Evet. Kamera güzel ben bide sıfırdan kurmadım ona göre bile hem kamera güzel hızlı. Artı kurulumda bixby yerine Ok google asistanı seçersen bixby tuşuna Ok google kulana bilirsiniz. Ben Ok google apk buraya yükleyin olmayanlar indirip yuklesin
Selam
Selam burda açıklamalı anlatım ve indireceğiniz uygulamalar var sıfırdan kurulum yapacaksınız bu siteyi PC açın gerekli uygulamaları PC indirip buradaki yönergeleri takip edin resimli anlatım var odin programı sizin icin buraya yüklüyorum onuda indirip kurun telefonumun s9 s9 plus...
Zrem modulu 15gb kadar size alan sağlar magisk filaş edin ses açmaya tuşarını kulanı yüklenirken keyfini çıkarın
Battari düzenleyecek diğer modulude yükleye bilirsiniz bu modülde pinizi sağlık şekilde tüketim sağlıklı şekilde şarj etmenizi sağlayacak sakın şarj etmiyor diye...