Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım TWRP Yüklüyorum ama TWRP'ye Giremiyorum (Noble 4.0 - S9)

Hiç sorun yok hocam işiniz görünsün yeterli. Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun yeterli ...
  2. CaN

Yardım Noble 4.0 ı kurarken sorun yaşıyorum

Yüz tanıma çalışmıyor hocam zaten. Noble Rom da. Yani bunun kurulum vs ile alakası yok hocam.
  3. CaN

Ayrıca, Temiz kurulum yapmanız gerekli hocam. Ben en sağlıklı yöntemin ilk başında temiz kurulum yapmayı öneriyorum.
  4. CaN

İndirmeniz ve yüklemeniz gereken dosyalar bunlar hocam. TWRP 3.7 son sürüm olmasına dikkat ediniz. :xxxayarlar: Kurulum adımları ; - Kurulum Öncesinde, bu adımları dikkatlice izleyin! - Magisk'i yüklenemez hale getiren TWRP çökmesini önlemek için bu TWRP Yamalı'yı kullanın TWRP YAMA - "failed...
  5. CaN

Nasıl Yapılır? Android 13 Nasıl Root Yapılır - Ayrıntılı Kılavuz

Android 13 Nasıl Root Edilir ? Bir Android telefonu köklendirmek arık zorlaştı ve bu nedenle bir rehber gerekli. Kök erişimiyle normal bir cihazın amiral gemisi telefonu gibi görünmesini sağlamak için istediğiniz temayı, yazı tipini ve modu yükleyebilirsiniz. Bu aynı zamanda bir bloatware varsa...
  6. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Rom burada; https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-4-0-parghelia-android-14-oneui-6-0-samsung-galaxy-s9-s9-note-9-rom-performans.52998/
  7. CaN

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Aynen diyene kadar biraz mantıklı bi yorum yazsanız çok sevindim hocam. En azından teşekkür etseniz o bile yeterdi.
  8. CaN

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Android 13 versiyona sahip en son sürüm bu hocam. Android 14 versiyon ise Noble 4.0 olarak yayınlandı ve forum sitemizde mevcut hocam.
  9. CaN

Yardım TWRP Yüklüyorum ama TWRP'ye Giremiyorum (Noble 4.0 - S9)

Ben 1 haftadır kullanıyorum ve çökme konusunda problem görmedim hocam. Temiz kurulum ve sonrasında 2 kere kurdum TWRP den çıkmadan.
  10. CaN

Yeşil ekran hatasına ve amoled yanaklarına karşı Android 14 de önlem alınmış. Daha önce oluşan Amoled ekran yanıklarına karşı bir düzenleme yapacağını pek düşünmüyorum hocam.
  11. CaN

Buradaki Rom ile o Rom aynı zaten hocam. Noble 4.0 oradaki rom da aynısı. Yinede deneyim hocam. Kurulumda yaptığınız bi eksik işlemde rom bazen kurulur. - Temiz Kurulum - TWRP den çıkmadan Rom u 2 kere kurun. İşlemleri 2 kere yapın.
  12. CaN

Inceleme videosu ben henüz çekmedim. Fakat sizin bahsettiğiniz bazı sorunların benim cihazda olmaması rom ile ilgili değil sanki sorularını aklıma getiriyor.
  13. CaN

Yok hocam zaten aracınızın Rom u kötülemek olduğunu düşünmüyorum. Fakat Notlarda problem yok bende Samsung Galaxy cihazlarımda Not uygulamasını kullanıyorum ve çok sayıda notum var hiç biri kaybolmadı. Ben genelde not uygulamasını yazılım yükleme işlemi yapmadan önce verileri yedekliyorum yani...
  14. CaN

Kamera çökmesi sorunu ile karşılaşmadım ben hocam. Notes uygulamasıda mevcut hocam. Uygulamaları yüklediğiniz zaman yükleniyor.
  15. CaN

Romun tam olarak nesi kötü hocam. 2C Android 13 sürümüne geri dönebilirsiniz.
Üst Alt