Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
● Rom Özellikleri :
SM-N96xF/FD/N, SM-G96xF/FD/N desteklenir. Yalnızca Exynos, Snapdragon desteği yok.
Aralık Güvenlik Yamalarına sahip resmi OneUI 6.0 S21 (sistem) + N10Lite (cihaz) temel alınmıştır.
En iyi performans ve daha iyi pil için Odexed, Neredeyse Debloated ve ince ayarlar yapıldı...
Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz üzere bu marka...
ADB ve Fastboot, Android işletim sistemini çalıştıran cihazlarla bilgisayar arasında iletişim kurmak için kullanılan iki önemli araçtır. İşte detaylı bilgi:
ADB (Android Debug Bridge) Nedir?
ADB, Android cihazlarıyla bilgisayar arasında komut satırı aracılığıyla iletişim kurmayı sağlayan bir...
Android USB sürücüleri, Android cihazların Windows işletim sistemi üzerinde doğru bir şekilde tanınabilmesi ve iletişim kurabilmesi için gereken yazılım parçalarıdır. Bu sürücüler, cihazınızı bilgisayara bağladığınızda cihazın içeriğine erişim sağlamanıza, veri aktarımı yapmanıza ve geliştirme...
Android'de USB hata ayıklama modunu etkinleştirmek istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı hala bilmiyorsanız bu makale mükemmel olabilir. Bu makale size bunun ne olduğunu ve Android'de USB hata ayıklama modunun nasıl etkinleştirileceğini anlatacaktır.
Android'in kutunun dışında kullanımı...
android usb hata ayıklama modunu etkinleştirme yöntemi
how to enable usb debugging mode on android
usb hata ayıklama modunu
usb hata ayıklama modunu etkinleştirme
Android telefonların aşırı ısınması cihazınızın en büyük düşmanıdır. Akıllı telefonlar genellikle uzun süreli kullanımdan sonra ısınır. Ekrana ve arkaya dokunarak bunu hissedebilirsiniz. Güçlü görevleri şarj ederken veya işlerken iyi bir iç sıcaklığa ihtiyaç duyar. Bazen mobil cihazın normal...
:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 25
Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum.
Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...
:xxxekrancoz: Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 24
Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum.
Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine...