Arama sonuçlarınız

1. D

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

ChatGPT web tarayıcıdan hallediyorum Bende Gemini uygulaması da açılmıyor. Google uygulaması kurulu olmasına rağmen 4.3 sürümünde "indirin veya etkinleştirin" hatası alıyorum.
  2. D

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Chatgpt sadece bende çalışmıyor sanıyordum, meğer genel sorunmuş ilginç. Bikere izbanda Erdi Özüağ ile denk geldim, ona bile bunun neden çalışmadığını sormuştum o da bilemedi :)
  3. D

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

Root olunca bi banka uygulaması çalışmamıştı, işcep veya enparaydı tam hatırlamıyorum ama rootsuz kurulumda herhangibir sorun yaşamadım
  4. D

Noble Rom 4.3 ü dene. Yapay zeka özellikleri fikrini değiştirecektir ;)
  5. D

Rom Noble 4.2 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom

Noble Rom 4.3 sürümü çıkmış. One UI 6.1.1 e yükseltilmiş. Farkettiğim galeride yapay zeka özellikleri oldu. Örneğin elime kuş resmi çiziyorum, yapay zeka oraya gerçek bir kuş oluşturuyor. Sistem de gayet stabil çalışıyor. 1 gündür kullanıyorum bi sorun görmedim şimdilik
  6. D

4.05, 4.1, 4.1.1, 4.2 sanırım hepsini deneyimledim. 4.1 in şarjı berbattı, şarja takınca bile şarjım azalıyordu. 4.2 sürümünde hava durumu widget ı üstteki şarj saat olan bar küçücük geldi, letgo uygulaması ısrarla açılmadı, başlangıçta açılış logosu ekrana sığmayacak şekilde büyüktü, sanki...
  7. D

Rom Noble 4.1.1 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Yapay Zeka

4.1 sürümünde şarjdayken bile şarjım azalıyordu. İnanılmaz kötüydü eksikleri çoktu. 4.1.1 şu an çok çok iyi çalışıyor. Dinamik hava koşullarına göre değişen duvar kağıdını yapamadım. Telefonunuz uyumlu değil dedi. Onun harici herşey stabil, şarj performansı da başarılı
  8. D

Duyuru Noble 4.1 Rom - Süper Sekilde Gelecek

Valla hocam mesajını yeni gördüm, ben de dün kurdum geçtim dün açıkçası :) Kurarken temiz kurulum yaptım. Türkiye yi seçtim. AI ile ilgili bir veya bikaç seçenek sordu onları seçtim. Root yapmadım. İlk kurulumda çok yavaştı ağırlaştı stabil değildi ama şu anda temiz. Eklediğim resimde telefon...
  9. D

Duyuru Noble 4.1 Rom - Süper Sekilde Gelecek

Sonunda geldi. 4.1 i bu akşam kurmak istiyorum nasipse, bakalım nasılmış
  10. D

Fix TouchWiz Home Modifiye - Ek Özellik Eklendi | Android 13+ | OneUI Home v15.1.01.3

One UI 6 sürümü sıkıntılı ama OneUI6.1 bundaki hatalar takılmalar düzeltilmiş hali diyolardı. Bunda da o düzelmeleri kalite artışını görebilecek miyiz
  11. D

Rom güzel olmuş, 4.0.5 i kurdum. Kamera durdu hatası alıyorum bazen, kamerayı açıp ordan foto çekiyorum hatta, geçici çözüm. Telefonda desen kilidi var, yeniden başlat yaptığımda ekran kilidini açmazsam telefon tam başlatılmıyor, örneğin arayan kişinin rehberdeki ismi görünmüyor sadece numara...
  12. D

Çok güzel olmuş. S pen çalışmıyor, Samsung klavye de takılıyordu. Gboard ı kurdum takılma düzeldi. Genel olarak stabil akıcı, sanki çok az yavaşlama var gibi ama arayüz menüler o kadar güzel olmuşki sankili ayrıntılara takılmıyorum. S Pen i de düzeltirlerse benim için mükemmel
  13. D

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

İlginç. Defalarca denedim ve görmemişti. Sd Kartı çok eski android 7 bi tablete taktım onda gördü. Biçimlendirdim telefona geri taktım ve sonunda çalıştı. 🙂 İlgin için de teşekkürler 🙏🏽
  14. D

Rom Noble 3.9 PARGHELIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

256gb samsung sd xc1 u3 hafıza kartı aldım , taktım fakat görmüyor. Eski 64gb karta baktım o da sd xc1. Kullanıp sorun yaşayan var mı
  15. D

Rom Noble 3.8 SILA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

3.9 kurmaya çalıştım ama olmadı, reset döngüsüne girdi. Tekrar indirdim ve bu sefer oldu, 3.8 ile aynı gibi duruyor. AOD deki şarja takılı değilken de çıkan şarj oluyor uyarısını good lock üzerinden lockstar ile kapattım. Kurulumda baya bi uğraştırdı. Önce mediafire dan indirmeye çalıştım...
  16. D

Rom Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

3.8 romda Google asistan da çalışıyor. Ekran kapalı olsa da çalışıyor. Diğer Noble Romlarda çalışmıyordu sanki
  17. D

Rom Noble 3.7 CALABRIA - Android 13 One UI 5.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Temiz kurulum yaptım. Kurulumda programları kaldırma ve one ui 6 kurma yı da ekledim. Kurulum bitti, program kaldırma çalıştı ve oneui6 eklentileri kurmadan telefon kapanıp açıldı. Öyle olunca klavye bile gelmedi. Tekrar kuruluma girdim oneui6 yı kurdum klavye vs geldi. Ama google ı haritaları...
  18. D

Noble Rom 3.8 romu kurdum, şu anda kullanıyorum. Ön kamera sorunu dahil sorunlar düzelmiş gibi. Noblerom 2C den geçtim stabillik olarak bi sıkıntı yaşatmadı.
  19. D

Açıklamalar için teşekkürler, xda dan daha güzel derli toplu bi paylaşım olmuş. 2C romu çok sevdim ama bu da görsel olarak çekici geldi gözüme. Denemek için haftasonu kurabilirim ama sanırım yine 2C ye dönerim. Bakalım
  20. D

Duyuru Noble 3.7 - Duyuru

3.7 rom çıkmış, kamera hatalarını düzelttiklerini söylüyorlar, sanırım benim yaşadığım bluetooth hataları sa düzelmiştir. Ama hata kodlarında haala sistemin çok stabil olmadığını yazmış. 2C den devam mı kursam mı kararsızım. Deneme amaçlı kurup geri 2C ye dönebilirim. Haber ederim
Üst Alt