Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Noble 2.6 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Önce Noble Rom kuruyorsunuz daha sonra Kernel kuruyorsunuz hocam
  2. CaN

Cihaz batarya değişimi

Bulunduğun ortamda toz ve esinti olmasın. Steril bezler var. Kırılmaz cam takarken kullanılan. Bununla guzelce temizleyip daha sonra batarya değişimi yapıp kontrol edip kamerayı silip kapatabilirsiniz. Kamera camının etrafındaki silikonlar deforme olmamış olmasına dikkat edin. Eğer deforme varsa...
  3. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

Bende Note 9 kullanıyorum ve size Noble Rom u öneririm... Noble 2.6 sürümü kurulu. Araştırın isteseniz bi
  4. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

Cihaz marka model ve android sürümünüz nedir hocam...
  5. CaN

Rom Noble 2.6 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Kamera ile ilgili ve diğer ayarlar ile ilgili Noble telegram grubundan düzeltmeler var nasıl olacağı ile ilgili. Ben uzun süredir Noble Rom kullanıyorum. Şuan 2.6 sürümünü kullanıyorum. Problem yok
  6. CaN

Evet kullananlar var genelde denk geliyor Android 10 da Kullanıyorlar. Net emin olmak için kernel telegram grubundan sorabilirsin hocam.
  7. CaN

Konu 'Noble 2.5 - 2.6 Rom Kurulum - Samsung Galaxy Note 9 ve S9' https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-2-5-2-6-rom-kurulum-samsung-galaxy-note-9-ve-s9.115/
  8. CaN

Evet hocam wipe yapmanıza gerek yok. Noble sürümünüz nedir hocam
  9. CaN

YouTube, Bazı kullanıcıların 4K Akış için Ödeme Yapmasını istiyor

YouTube, son birkaç ay içinde kullanıcılara izlemeleri ve oluşturmaları için yeni yollar sunan birçok yeni özellik ekledi. Firma ayrıca YouTube Shorts'u genişleterek içerik oluşturuculara gelecek yıldan itibaren daha çok kazanmaları için yeni bir yol sunuyor. Bunların hepsi mükemmel eklemeler...
  10. CaN

Nasıl Yapılır? Noble 2.5 - 2.6 - 2.7 - 2.8 - 2.9 - 3.0 Rom Kurulum - Samsung Galaxy Note 9 ve S9

:xxxönemli: Noble Rom Tecrübenizi Bizimle Paylaşın https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-rom-tecrube-aktarim-alani.3924/ :xxxönemli: Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu https://www.tkbilgin.com/forum/konu/samsung-galaxy-optimizasyon-kilavuzu.3941/
  11. CaN

Kizir Ajans - Logo Çalışması

12. CaN

Yardım Mi 11T Magisk Uygulama Hatası

SafeyNet Fix kullanın resimde gördüğünüz gibi.
  13. CaN

Nedir? Nearby - Nedir?

Nearby Adından anlaşılacağı üzere Nearby, yakınınızdaki cihazlarla veri paylaşmanızı sağlıyor. Google'a göre Nearby, yakındaki cihazları bulmak için "Bluetooth, Wi-Fi ve duyulmayan ses"ten faydalanıyor. Nearby, Android'de yalnız başına bir işlev olarak bulunmuyor, aksine geliştiriciler...
  14. CaN

Nedir? Miracast - Nedir?

Miracast Miracast'i kullanarak telefon veya tabletinizin ekranını TV'ye veya başka bir büyük ekrana yansıtabilirsiniz. Bu endüstri standardı teknoloji, cihazınızla TV'yi direkt olarak bağladığından router gibi bir ara cihaza ihtiyaç duymuyor. Miracast'i kullanabilmek için bu işlevi destekleyen...
  15. CaN

Nedir? mAh - Nedir?

mAh Milliampre-hour (saatteki miliamper), kısaltılmış haliyle mAh, pilin kapasitesini belirlemekte kullanılıyor. Daha yüksek mAh değeri, daha yüksek kapasite anlamına geliyor. Ancak teknik özellikler ve pil yönetimi cihazdan cihaza değiştiğinden yalnızca mAh değerine bakarak pil ömrünü söylemek...
  16. CaN

Bunun için makale hazırlıyorum yakında yayında olur FORUM da hocam.
  17. CaN

Noble Rom Hakkında - Rom dan Memnun musun?

:xxxnokta: Kullanmış Olduğunuz Noble Rom sürümlerinde hangisini kullanıyorsunuz? :xxxnokta: Rom dan genel anlamda memnum musunuz ? Açıklamaları ile yazarsanız sevinirim.
  18. CaN

Noble Rom da Ekran Çözünürlüğü Ayarı Hk.

Sorun için de bi bölüm açtım ve konuyu oraya taşıdım.
  19. CaN

Noble Rom da Ekran Çözünürlüğü Ayarı Hk.

Ayrıca mevcut batarya durumu ile bataryanın bitme süresi.
Üst Alt