Arama sonuçlarınız

1. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 14

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 14 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  2. CaN

Eski 6600 ile ilgili günlüğümden notlar

Halen daha rahabet görmesi gerçekten ilginç. Bana sorsalar Android mi Symbian mı. Ben symbian derim...
  3. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Rica ederim efendim. Kendisine ileteceğim bu güzel dileklerinizi...
  4. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim. Evet şuanda cihazımda bu rom kurulu. Çok ta memnunum.
  5. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S9 ve Note 9 Android 10 dan sonra versiyon güncellemesi almadı. Samsung bu cihazlara sadece güvenlik güncellemesi vermeye devam etti. Bu da biz kullanıcıları bir hayali...
  6. CaN

Nedir? ParamOlsun Uygulaması - internetten Para Kazanma Uygulaması | Şimdiye Kadar En iyisi

Uygulama ile Alakalı daha geniş çaplı video ve açıklamalar gelecek... Video : youtu.be/HREXMld8sUc Yapılan görevleri doğrudan nakite çevirmeniz ve her hafta Pazartesi 10TL ve üzeri kazanç elde ettiğiniz taktirde ödemeniz hesabınıza geçer. Bu güzel uygulamayı sizlerde çok seveceksiniz...
  7. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 13

Teşekkür ederim. Her daim yeniliklerle daha da güzel içerikler sizleri bekliyor olacak...
  8. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 13

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 13 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  9. CaN

Duyuru Forum Kuralları

Merhaba Tek Bilgin – Teknoloji Platformu üyeleri bu konuda size uzun uzun anlatım yapmayacağım önemli olan şeyleri söyleyeceğim. Bunlara dikkat edildiği taktirde kimse zorluk çekmeyecek ve forumda keyifli vakit geçirip güzel materyaller sizleri bekliyor olacak böylelikle sizler sitemizden daha...
  10. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 12

Wallpaper FHD | Mobil Duvar Kağıtları - 12 Mobil cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Mobil Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız ve...
  11. CaN

Yeni Cihaz Samsung Galaxy A13 ve A23 resmi olarak duyuruldu

Samsung, 4G desteğine sahip Galaxy A13 ve Galaxy A23 akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Samsung Galaxy A23 Galaxy A23 karşımıza 6.6 inç büyüklüğünde, 1080 x 2408 piksel çözünürlük sunan ve 400 ppi değerine sahip LCD ekran ile çıkıyor. 164.5 x 76.9 x 8.4 mm ölçülerine sahip telefonun...
  12. CaN

Eski 6600 ile ilgili günlüğümden notlar

Vayyy eski anılar gün yüzüne çıkmaya başladı ??
Üst Alt