Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble 2.x.x Rom için kullanılan Google Kamera Uygulaması. Nasıl kurulur ve Gerekli dosyalarının yer aldığı bu makalede sizlere yardımcı olacağım. Bildiğiniz üzere ben kendi kullanmış olduğum Samsung Galaxy Note 9 Cihazımda Noble Rom Kullanıyorum ve bundan çok memnun olduğumu defalarca kez...
Google kameradan bahsediyorsunuz değilmi hocam.
Bunun bazı .xml imaj dosyaları var. Bunları Denemenizi tavsiye ederim. Yada buna benzer dosya ve Ayarları Google da arama yaparak da bulabilirsiniz.
Magisk’in istikrarlı sürümü olan Magisk 25.1 çıktı. Bununla beraber, Magisk yenilendi ve SELinux sorunu çözüldü.
Hala geliştirme aşamasında olan ve v25 sürümünden sonra geliştirici tarafından v26 sürümünden temellerinin atılmaya başlandığı konusunda resmi haberler duyrulan bir gelişmeyine...
Kamera Ayarları
Ön Selfi Kamerası Yakın çekimde hata vermektedir. Bu halen çözümü bekleyen sorundan biridir. Yakında çözülecek inş. Tek Çekim modunda ön den çekebilir yada Google Cam kullanabilirsiniz.
Google Cam ...
16. Sesli Arama Netliğini İyileştirin
Sesli aramalar için kullanılan AMR ses codec bileşeninin özelliğini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, sesli aramalarınızın ses seviyesini de ayarlayabilirsiniz. Varsayılan olarak Android, aramalar için yedi ses düzeyi sağlar. Daha hassas bir şekilde yönetmek...
17. Telefonunuzu Hemen Çaldırın
Bir çağrı aldığınızda, Android sistemi genellikle telefonu çalmak için sinyal göndermeden önce bekler ve bağlantıyı doğrular. Ancak cihazınızın çalmaya başlaması normalden uzun sürüyorsa, aşağıda gösterilen satırı ekleyerek bunu değiştirebilirsiniz...
18. Aramadan Sonra Siyah Ekran Sorununu Devre Dışı Bırakın
Bir sesli aramanın bağlantısını kestikten sonra birkaç saniyeliğine siyah bir ekran görmüş olabilirsiniz. Bu size düzenli olarak oluyorsa, cihazınızın yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor demektir. Yakınlık gecikme değeri değiştirilerek...
19. Logcat'i Değiştir ve Devre Dışı Birakma
Esas olarak hata ayıklama için kullanılan Android Logcat dosya oluşturma işlemini kontrol edebilirsiniz. Logcat'i devre dışı bırakmak, yüksek disk okumalarını/yazmalarını azaltır. Bu yöntemi deneyeceğim en kısa sürede. Buna cohaz nasıl bir tepki...
Evet bende şuan o kernel i kullanıyorum. Zaten forum da 2.4 ile ilgili açtığım konu da yine aynı kernel bağlantısını verdim.
Mustafa ile konuştum ve 2.4 de 45.3 lite sorumsuz çalışıyor sıkıntı yok dedi. Yakında bi güncelleme gelecek.
Evet 2.4 de güvenli klasör sorunsuz çalışıyor. Sadece 2.3 de...
Google Cam için xml dosyasını yükleyeceğiniz yol aşağıdaki resimde gösterilen kısımda olmalı ve kamerayı açtığıniz zaman nasılsın ekleyeceğiniz resim de gösterilmiştir.
Resimde turuncu gösterilen kısma çift tıklayınız.
Google kamera Genelde Tüm cihazlarda Sıkıntılı Çalışıyor. Sebebi bununda bazı dosyalar ihtiyacı olduğu için ve onu TWRP den yüklememiz gerekli. Doğrudan apk ile Google Cam pek bir işe yaramıyor. Donuyor takılıyor bazı yerleri çalışmıyor.
Google Camera : Dosyaları
● Zip Dosyası - TWRP ile kuracaksınız.
● Apk Dosyası - Normal Kurulum
● Xml Dosyası - Uygulamada resim çekmek kısmının soluna çift tıklayıp seçmelisiniz.
● Tek_Bilgin.apk - Dosyası Sitemizin Uygulamasıdır, kullanmanızı tavsiye ederim