Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım Magisk Kuramiyorum - Samsung Galaxy Note 8

Ayrıca Cihazınızda İMEİ işlemi yapılmış ise bu tip işlemlerde zaten İMEİ gider. Bilginiz olsun yani benim size vermiş olduğum dosyaları yüklediğinizde de İMEİ gidecek. Almış olduğunuz hatanın sebebi genellikle TWRP den kaynaklanır onu yüklerken sıfırlama yapmamış olabilirsiniz. Bu attığım...
  2. CaN

2021 Yılında ben kullanmış olduğun 2. cihazım olan Note 8 cihazımı bu dosyalar ile Root yaptım hocam. Önce TWRP yükleyiniz. TWRP yükleme yapıldıktan sonra 2. dosyayı TWRP ile cihaza flash edin daha sonra Magisk dosyasını TWRP ile flash ediniz.
  3. CaN

Şuan da kullanmış olduğunuz mevcut Android sürümünüz ve işlemci modeliniz nedir. Cihaz Hakkında Bilgi Almak için aşağıda vereceğim uygulamayı yükleyiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z
  4. CaN

Konu ile ilgili size yardımcı olacağım. Bunun için Note 8 cihazında ki dosyaları paylaşacağım.
  5. CaN

Duyuru Tek Bilgin - Forum Hizmetleri

Çok güzel gözlem ve çok çok güzel konuşmuşsunuz. Söylecek bir şey bulamıyorum. :love::sneaky:
  6. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

Sizde bu şekilde bir his uyandırmış isem Ne Mutlu Bana. Çok sagolun...
  7. CaN

Android 13 tabanlı Samsung One UI 5 Beta'ya ilk bakış - Detaylar

Android 13 Beta, Samsung olmayan akıllı telefonlar için yayındayken, One UI 5 Beta geliştirmesi de devam ediyor. Yabancı kaynaklardan alınan bilgilere göre, Samsung'un Galaxy cihazları için Android 13 Beta programını üçüncü haftada başlatması muhtemelken , One UI 5 Beta tasarımına ve kullanıcı...
  8. CaN

Soundrack - Zil Sesi

Eline emeğine sağlık kardeşim ...
  9. CaN

iphone 13 Orjinal - Zil Sesi

iphone 13 Orjinal - Zil Sesi
  10. CaN

Money Jiggle Jiggle - Zil Sesi

11. CaN

Root Magisk Uygulaması Nedir? | Nasıl Kullanılır?

⚙️ Magisk'in Bazı Olağanüstü Özellikleri Magisk, aşırı düzeyde övünebilecek birçok şeyle zengin özelliklere sahiptir ve kapsamlı listesi nedeniyle her özelliği burada anlatmaya vaktimiz yetmeyebilir. Ancak Magisk'i diğer yazılımlardan bu kadar farklı kılan tüm önemli özelliklerini size buradan...
  12. CaN

Root Magisk Uygulaması Nedir? | Nasıl Kullanılır?

Magisk Uygulaması Nedir? | Nasıl Kullanılır? Size telefonunuzun fabrikadan çıktığı andan itibaren bir sistem koruma kilidi ile çıktığını ve bu kilidin onu nihai potansiyeline kadar kullanmanıza izin vermediğini söylersem, vu duruma tepkiniz nasıl olurdu? Telefonunuzun kontrollerinin tamamiyle...
  13. CaN

Wallpaper Wallpaper FHD | PC Duvar Kağıtları - 1

Wallpaper FHD | PC Duvar Kağıtları - 1 Masaüstü cihazlarınız için birbirinden güzel ve kaliteli bir arşiv ile yeniden karşınızdayız. Uzun zamandır derlenmiş olduğum Masaüstü Cihazlarınız için en iyi wallpaper leri sizler için paylaşıyorum. Wallpaper indirmek için resimlerin üzerine tıklamanız...
  14. CaN

Nasıl Yapılır? Samsung Ram Plus ile Sanal Ram | Noble ROM 2.4

Güzel ve Yerinde Paylaşım Olmuş Emeğinize Sağlık ...
  15. CaN

Nasıl Yapılır? TWRP Recovery Nasıl Kurulur | En iyi Kurulum ve Kullanım Kılavuzu - Tüm Cihazlar

2. Yöntem : Samsung Telefonlara TWRP Kurtarma'yı Kurma Yöntemi Aşağıdaki adımlar yalnızca Samsung telefonlar için geçerlidir. Bu yüzden Samsung telefonlar dışında başka akıllı telefonların aşağıdaki adımlarını denemeyin. Ayrıca, adımları uygulamadan önce gereksinimleri okuduğunuzdan emin olun...
Üst Alt