Arama sonuçlarınız

1. CaN

Rom Yeni Noble 2.5 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

ROM KURULUM TALİMATI Romu Android 10 Yüklü Cihazınızına ilk defa kuracaksınız Temiz Kurulum Yapmanız Gerekli. Wipe Cache Kısmında Verileri silmeniz gerekli. 2.5 Noble Kurmak için. Anladığım kadarıyla siz ilk defa kurulum yaparsınız ve bu şekilde Yapmanız gerekli. Siz kurulum yapmadan önce TWRP...
  2. CaN

Rom Yeni Noble 2.5 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Cihaz Marka Model ve Android Sürümü Nedir? Hangi Sürümü Yüklediniz? NOBLE 2.5 mi Yuklediniz
  3. CaN

Deneyip bilgi verirsiniz kerneller ile ilgili fikrinizi...
  4. CaN

Ben tavsiye etmiyorum ağa cihaza faydasın dan çok zararı oluyor. CPU ve GPU nun yanma olasılıgı çok yüksek. Bu şekilde cihazı patlatanlar var. Yapacağınız artış cihazın ısınmasına yol açıyor. Oyun oynamayı seviyorsanız Oyuncu cihazları var Soğutmalı onları denemenizi tavsiye ederim...
  5. CaN

Aşağıdaki kernel daha çok performans odaklı. 2.4 Noble sürümünde test etme şansım olmuştu bi deneyebilirsiniz.
  6. CaN

Bir yıldır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Bir sürü kişi kullanıyorum. Ben bu zaman kadar böyle bir problem ile karşılaşan görmedim hocam... Ayrıca problemi çözmenizi sevindim cevap yazacaktım vaktim olmadı kusura bakmayın.
  7. CaN

Ilave bir işleme gerek yok. Kurulum esasları konun orjinal bağlantılarinda ve telegram kanallarinda mevcut. Bu esaslara uygun kurulum yaptığınız taktirde sorunsuz ve çok başarılı Android 12 One UI 4.1 sürümüne sahip oluyorsunuz.
  8. CaN

Rom Yeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Evet kullanıyorum hocam. Şuan 2.5 versiyonu Note 9 cihazımda aktif...
  9. CaN

Android 13 ve One UI 5.0 Güncellemesi Alacak Samsung Cihazlar | Çıkış tarihi | Özellikleri

Evet aslında bi nevi öyle oluyor maalesef. Bu sistemde eskileri yenilemek maksadı ile böyle bir yol izleniyor bu benim kendi fikrim
  10. CaN

Galaxy Enhance-X - Samsung görüntü düzenleme uygulamasını kullanıma sundu | Resim Düzenleme

Samsung, Galaxy akıllı mobil cihazları için Galaxy Enhance-X adlı yeni bir "fotoğrafçılık ve düzenleme odaklı" uygulamayı piyasaya sürdü. Yavaş yavaş, Dünya genelinde Galaxy Store uygulamasında yerini alıyor. Ülkemizde bazı cihazlardan indirilebilirken bazı cihazlardan ise halen daha...
  11. CaN

Android 13 ve One UI 5.0 Güncellemesi Alacak Samsung Cihazlar | Çıkış tarihi | Özellikleri

Samsung , Android 12 güncellemesini çeşitli uyumlu telefonlara ve tabletlere dağıtarak kullanıcı yelpazesini sürekli olarak genişletiyor. Öte yandan Google, 2022 için bir sonraki büyük işletim sistemi olan Android 13 üzerinde hızla çalışıyor ve yakında birçok yeni cihazda bu sürümü göreceğiz...
  12. CaN

Nedir? Root Nedir? Root Atmak Ne İşe Yarar?

Teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim...
  13. CaN

Yeni Cihaz Oppo Reno8 ve Reno8 Pro Resmi Olarak Duyuruldu

Uzun bi zaman alır eğer gelecek olursa tabi ?
  14. CaN

Yeni Cihaz Oppo Reno8 ve Reno8 Pro Resmi Olarak Duyuruldu

Oppo, Reno8 akıllı telefon serisini beklendiği üzere bugün duyurdu. Oppo Reno8 ve Reno8 Pro akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı. Oppo Reno8 Pro Reno8 Pro karşımıza 6.7 inç büyüklüğünde, 1080 x 2412 piksel çözünürlük sunan, 120Hz yenileme hızı, HDR10+ ve 394 ppi değerine sahip Corning Gorilla...
  15. CaN

Şuan da 2.5 sürümü kurulu cihazımda. Kernel olarak Mustafa nin kerneli kullanıyorum. Güncelleme iyi oluyor. Ön kamera da ki yakınlık sorunu devam ediyor.
  16. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Noble 2.5 Rom Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S9 ve Note 9 Android 10 dan sonra versiyon güncellemesi almadı. Samsung bu cihazlara sadece güvenlik güncellemesi vermeye devam etti. Bu da biz...
  17. CaN

Samsung Galaxy Android 13 Güncelleme Durumu

Samsung Galaxy akıllı telefonunuz için Android 13 güncelleme bilgilerini arıyorsanız, artık doğru yerdesiniz. Google, Android 13'ü resmi hale getirdiğinden, biz Samsung hayranları şimdi One UI 5.0 yükseltmesini sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Şu anda Samsung, Android 12 tabanlı One UI 4.1...
  18. CaN

Ringing Old Phone - Zil Sesi

Ringing Old Phone - Zil Sesi
  19. CaN

Yardım Magisk Kuramiyorum - Samsung Galaxy Note 8

Durum nedir hocam. Bilgi verirseniz sevinirim...
Üst Alt