Arama sonuçlarınız

1. CaN

Yardım Samsung S9 oyun için oyun ROM'u oneriniz nedir?

valla ben öyle çok uçuk performans arayan biri değilim şarl süresi benim için daha önemli cihazın performansı bana gayet yetiyor da artıyor bile ;)
  2. CaN

Rom Noble 2.6 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Sizinle aynı fikirdeyim. Uzun süredir kullanan ve şuanda 2.6 sürümünü kullanan biri olarak gerçekten güzel Rom. inşallah yakın zamanda daha da güzel olacak ve OneUI 5.0 da gelecek.
  3. CaN

Rom Noble 2.6 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

😂 600dp çok küçültür herseyi. 480dp de güzeldir. Bende genelde 460 yada 480 arasında takılıyorum.
  4. CaN

570DP çok yüksek bi değer bence 460DP kullan bende genelde hem DP değerini değişiklik yaparım. Cihazım Note 9 570DP yaptığım zaman sizin ekran gibi oluyor.
  5. CaN

Yardım Noble 2.5 Rom Yardım

IMEI işlemi olan cihazlara Rom yüklemek yada Root işlemi ile bazı modifiyeler yapmak cihazın İMEİ sinin NULL yada silinmesine sebep oluyor hocam ... Geçmiş olsun diyelim artık. ;)
  6. CaN

Evet Noble 2.6 Sürümü Yayında : https://www.tkbilgin.com/forum/konu/noble-2-6-rom-android-12-one-ui-4-1-samsung-galaxy-s9-note-9-ozel-rom-en-iyi-performans.121/
  7. CaN

Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S9 ve Note 9 Android 10 dan sonra versiyon güncellemesi almadı. Samsung bu cihazlara sadece güvenlik güncellemesi vermeye devam etti. Bu da biz kullanıcıları bir hayali...
  8. CaN

Siz Noble 2.6 Rom u kurdunuz mu hocam.
  9. CaN

İndirdim bugün akşam kurmayı planlıyorum 😊
  10. CaN

Ince ayar vermeniz gerekiyor anladığım kadarıyla. Bunun için S9 kullanan kullanıcılardan vereceğim link deki gruptan bilgi alabilirsiniz. İngilizce yazarek destek talabinde bulunabilirsiniz. https://t.me/noblerom9810 Ben cihazında oyunlarda hiç bir şekilde performans kaybı vs yaşamadım. Rom la...
  11. CaN

Son olarak da Noble Rom kutulum ve ayarları ile alakalı büyük ve detaylı bir konu hazırlıyorum. 2-3 güne hazır olur. Faydalanmanizi tavsiye ederim.
  12. CaN

Bu işlemleri yapmanızı tavsiye ederim. Yakın zamanda Noble 2.6 versiyonu çıkacak ve baya bir değişiklik bekleniyor. Noble 2.5 sürümünde Note 9 cihazımda Performans kaybı yaşamadım bende ara ara oyun oynuyorum ve bir sıkıntı görmedim. Game Launcher den Ayarlar kısmında Performans olarak seçerek...
  13. CaN

Ben Note 9 cihazımda şuan Noble 2.5 kullanıyorum Kernel olarak da Mustafa arkadaşımızın yapmış olduğu Kerneli kullanıyorum. Kernel Bunun dışında Kernel kurulumunda ki işlemci performans ayarını aşağıdaki resimde olduğu gibi gösterdiğim kısım seçili olarak kuruyorum ve bu şekilde kullanıyorum...
  14. CaN

Duyuru Planlı Bakım

10 Ağustos 2022 - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında planlı Sunucu Bakımı icra edilecek. Bu süre içerisinde kesintiler ve yavaşlamalar meydana gelebilir. Aksaklık ve veri kaybı olmadan yapılan bu bakımlar neticesinde daha iyi hizmet verebilmek için sizlerin affına sığınarak sabırla beklemenizi...
  15. CaN

Durum nedir hocam. Ne yaptınız...
  16. CaN

Yeni Cihaz Samsung Galaxy Z Flip 4'ün tüm teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı sızdırıldı

Samsung , yarınki Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. Kısa süre önce tüm Galaxy Z Fold 4 detaylarına tanık olduk ve şimdi Samsung Galaxy Z Flip 4'ün tüm teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı da belli oldu. Ülkemizde durum nasıl...
  17. CaN

Cihazınız da illegal yollardan IMEI işlemi uygulanmışsa hangi romu kurarsanız kurun IMEI düşer. Şebeke gider bunun için Cihazınıza yeniden IMEI işlemi uygulanması gerekir.
  18. CaN

Nasıl Yapılır? Noble 2.5 - 2.6 - 2.7 - 2.8 - 2.9 - 3.0 Rom Kurulum - Samsung Galaxy Note 9 ve S9

Öncelikle bu Rom sadece Samsung Galaxy Note 9 ve S9 cihazlarında aktif olarak çalışmaktadır. İlk adım olarak Doğru versiyonu indirmekle işe başlayalım. :xxxdow: İNDİRME BAĞLANTISI: :xxxcpu: EN GÜNCEL SÜRÜM ...
  19. CaN

Rom Yeni Noble 2.4 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Yardım Bölümüne Konunuz ile alakalı cevap yazdım hocam kontrol edermisiniz...
  20. CaN

Noble Rom 2.5 Versiyonu ilk defa kuruyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekli. Eğer 2.4 Noble Rom üzerine kurulum yapıyorsanız doğrudan kurulum gerekli. Cihazın orada kalmasının tek sebebi kurulumda yapılan yanlışlık.
Üst Alt