Ben ziraat,vakıf,garanti,akbank,teb banka uygulamalarında sorun yaşamadım. Magisk ile Root erişimini engelliyorum öylece sorun yaşamadan kullanıyorum.arkadaşlar sorun şu bu android 14 noble romda banka uygulamaları nasıl çalışıyormu sorunsuz ?
Giriş yapılamıyor maalesef hocam ChatGpt ye@CaN hocam Chatgpt yükleyebildiniz mi ? Ben hata alıyorum yükleyemedim. Çözümü var mı acaba ?
Bu kötü ya bootloaderi açtığımız için mi yükleyemiyoruz onu kapatma şansımız yok mu acaba?Giriş yapılamıyor maalesef hocam ChatGpt ye
Bootloader ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. Bende Note 20 Ultra cihazı var ondada Custom Rom yüklü ve cihazda Bootloader kilidi acik sorunsuz çalışıyor.Bu kötü ya bootloaderi açtığımız için mi yükleyemiyoruz onu kapatma şansımız yok mu acaba?
Bir de hocam bu Noble de şöyle bir sorun da var Bluetooth ses aktarma kalitesi çok düşük Hi-Fi destekli çok güzel hoparlörlerim var güncellemeden sonra ses patlak çalmaya başladı basslar patlamış gibi bunun çözümü hakkında bir bilginiz var mı ya da önceki versiyonlarda böyle bir sorun var mı? 4.3 kurulu şuan.Bootloader ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. Bende Note 20 Ultra cihazı var ondada Custom Rom yüklü ve cihazda Bootloader kilidi acik sorunsuz çalışıyor.
Zed Ne demek?