Cevâbınız sonrası o uygulamayı denedim ve uygulama kaldırmada gâyet başarılı. Fakat Link2Sd uygulamasının kullanıcı uygulamasını sistem uygulamasına, sistem uygulamasını kullanıcı uygulamasına dönüştürme, güncellenmiş sistem uygulamasının güncellemesini sisteme dahil etme özelliği var. Fakat root olmasına rağmen uygulama kaldırmadığı gibi, bu saydığım özelliklerini de kullanamıyorum. Çünkü bu özelliklerini kullanmak istediğimde de "mount /system not in /proc/mounts" hatâsı alıyorum. Bu soruna bir çözüm var mı acabâ? İkinci bir sorunum daha var; Twrp'den tam bir rom yedeklemesi yapıyorum. Bu yedeği geri yüklediğimde yükleme işlemi sorunsuz gerçekleşmesine rağmen, telefonu yeniden başlattığımda telefon indirme modunda başlıyor. Telefonu yeniden başlatıyorum, fakat yine indirme modunda açılıyor telefon. Yukarıda bahsettiğim sorun ile bu sorunun kaynağı aynı olsa gerek diye düşünüyorum. Sorun sistem ilgili sanırım. Yazma sorunu büyük ihtimâl. Link2Sd uygulamasında karşılaştığım sorun neyse de, yedeği geri yükleme sorununa bir çözüm olursa çok iyi olacak. Çünkü rom yükledikten sonra ayarlamaları yapıp yedekliyorum. Sonra yanlış bir şey yaptığımda ve sorun ortaya çıktığında baştan yükleme yapmak yerine yedeği yüklüyorum. Bu işimi baya kolaylaştırıyor. Kolaylaştırıyordu, çünkü Note 9'dan önceki telefonda bu mümkün oluyordu. Şimdi dediğim gibi olmuyor maalesef..